מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מוקפאיםמזי13/08/2015
החזרת עוברים קפואים
עברתי שאיבה והרופא שלי המליץ להקפיא את הכל
ולהחזיר על בסיס טבעי
בגלל רקע היסטורי של כאב ראש כרוני.
חברות שלי טוענות שזה חבל והאחוזים יורדים משמעותית במוקפאים
האם זה כך שאני ידע לפעם הבאה לבקש להחזיק טבעי?
האם באמת התמיכה גורמת לכאבי ראש קשים מה שמעלה לי את הסיכון לכאב ראש חזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר14/08/2015החזרת עוברים טריים תמיד עדיפה על מוקפאים!
יש היום גישות של רופאים שונים, בכל אופן , כאשר
את מטופלת במסגרת בית חולים ציבורי ולא פרטי הרי שהפרוטוקול שלנו זה להחזיר טריים ולא לעשות את הקומבינה שהציע לך הרופא שלך.
באופן פרטי את יכולה ללכת לפי עיצת הרופא שלך שמאמין בצורת טיפול שהוא מאמין.
בצורה כזו הוא שונה מכולם וזה נחמד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מזי15/08/2015תודה רבה על המענה.
לפי התשובה שלך אני מבינה שבפרטי היכן שאני מטופלת מנסים לעשות עלי קופה .
אכשיו זה כבר אבוד כי הקפיאו את הביציות .
ונקווה שיצליח .
עד כמה זה נכון שטיפול תמיכה אחרי הוא קשה מבחינת כאב ראש?
וברור לי שעדיף טריים אבל מה האחוזים פחות או יותר בין קפוא לטבעי ? יש הבדל משמעותי ?
ושוב תודה
קצת מאוכזבת שלא שמעתי לתוחשת בטן להחזיר טבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/08/2015ביחידות שונות בארץ ובעולם שיעור ההריונות ממוקפאים דומה כיום לשיעור ההריונות מעוברים טריים, בשל השיפור שחל בשיטות ההקפאה. יש גישה מקובלת שלפיה עדיף להקפיא עוברים ולהחזיר אותם במחזור טבעי, ללא הורמונים חודש לאחר מכן.
התמיכה ההומונלית עלולה לגרום לכאבי ראש אך לא בהכרח. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר15/08/2015הגישות המדוברות בספרות לא בוצעו בארצנו.
כאשר בארצנו;
1 יהיו תנאי מעבדה אופטימליים
2. יוכיחו שקפואים זה דומה לטריים אז נוכל לעשות תוכניות אחרות.
העניין של ההקפאה , והכנה נוספת וביקור נוסף יגרום, בשלב זה לעומס מיותר על המערכת.
בינתיים זה לא מה שמקובל לעשות. ואני חושב שמרבית הרופאים עדיין לא עושה את זה.
העתיד יגיד.
בינתיים , היות ויש לי מושג מה קורה בתרומת ביציות טריות למוקפאות אזי עדיף טרי, מה עוד שיהיו הריונות ולא נצטרך שוב לקרוא למטופלות לסבב נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)