פריון הגבר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פריון הגבר
    ...
    14/08/2015

שלום רב,
    ברצוננו לשמוע את חוות דעתכם לגבי שיטת גת גורן הטיפול בוריקוצילה של הגבר לשיפור הפריון?
    אנחנו בני 30 מטופלים בטיפולי פוריות עקב מורפולוגיה 2 אחוז בזרע.
    אנחנו מתקשים למצוא חומר לקריאה,וכל הרופאים שהיינו אצלם בכלל לא דיברו על זה? מה הסיבה?זה טיפול שעדיין לא מאושר? יקר? מסוכן? אין יותר מידיי מידע חוץ מראיונות בטלויזיה של הדר' בעצמו שמציג אחוזי הצלחה מטורפים לעומת טיפול קליל ביותר

לתגובתכם נודה
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריון הגבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מומחים יקרים בבקשה חוו דעתכם

שגית
    14/08/2015

מתחננת....
    לא רוצה לעבור יותר שאיבות
    אני ממש צריכה להתודע לחוות דעת נוספות, כי אין הרבה מידע על הנושא ממה שאני מצליחה למצוא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריון הגבר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/08/2015

יש בעיה בטיפול כזה שאין לו הוכחה מדעית.
    מניסיוני במשך השנים, גברים שטופלו בשיטה של הזרקת חומר לוריד האשך על מנת לסתום אותו, לא שיפרו שום דבר.הזוגות פנו עקב פרסומת ללא הפניות של רופאים....
    השיטה אף פעם לא נבדקה כמקובל במדע.
    יש מידי פעם הודעות מסוג זה ועל תוצאות והצלחות.של שיטות שנראות כאילו מוצלחות אך למעשה זוהי שיטה לעשות כסף מזוגות הכמהים להריון , כך אני רואה את העניין.
    המטפלים , גת/גורן, אף פעם לא טיפלו בזוגות הרוצים ילדים והנאחזים בכל שביב של תקווה ,ולכן גם לטיפולים לא מוכחים.
    לאורך השנים, למרות שזוגות טופלו בשיטה ,ראיתי בזה שיטה פרסומית היכולה להטעות.
    אני לא ממליץ לפנות לטיפול זה ,אני רואה בזאת גישה טיפולית עם עלות גבוהה ללא תמורה.
    אם זה היה ממש טוב אזי לפחות חלק מהרופאים היו נעזרים בשיטה ,אך כל הרופאים
    שאני מכיר בשטח הפריון יודע שהשיטה עד כה לא הוכיחה את עצמה ,
    המישמים אותה טוענים לתוצאות טובות שלא פורסמו מעולם.
    שיטה זו של שווק רפואית מסוכנת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובה כנה

שגית
    14/08/2015

מודים לך מעומק הלב על תגובה כל כך כנה ומנומקת
    ועל העזרה שלכם

תבורכו
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו