מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פריון הגבר...14/08/2015
שלום רב,
ברצוננו לשמוע את חוות דעתכם לגבי שיטת גת גורן הטיפול בוריקוצילה של הגבר לשיפור הפריון?
אנחנו בני 30 מטופלים בטיפולי פוריות עקב מורפולוגיה 2 אחוז בזרע.
אנחנו מתקשים למצוא חומר לקריאה,וכל הרופאים שהיינו אצלם בכלל לא דיברו על זה? מה הסיבה?זה טיפול שעדיין לא מאושר? יקר? מסוכן? אין יותר מידיי מידע חוץ מראיונות בטלויזיה של הדר' בעצמו שמציג אחוזי הצלחה מטורפים לעומת טיפול קליל ביותר
לתגובתכם נודה
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומחים יקרים בבקשה חוו דעתכם
שגית14/08/2015מתחננת....
לא רוצה לעבור יותר שאיבות
אני ממש צריכה להתודע לחוות דעת נוספות, כי אין הרבה מידע על הנושא ממה שאני מצליחה למצוא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריון הגבר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/08/2015יש בעיה בטיפול כזה שאין לו הוכחה מדעית.
מניסיוני במשך השנים, גברים שטופלו בשיטה של הזרקת חומר לוריד האשך על מנת לסתום אותו, לא שיפרו שום דבר.הזוגות פנו עקב פרסומת ללא הפניות של רופאים....
השיטה אף פעם לא נבדקה כמקובל במדע.
יש מידי פעם הודעות מסוג זה ועל תוצאות והצלחות.של שיטות שנראות כאילו מוצלחות אך למעשה זוהי שיטה לעשות כסף מזוגות הכמהים להריון , כך אני רואה את העניין.
המטפלים , גת/גורן, אף פעם לא טיפלו בזוגות הרוצים ילדים והנאחזים בכל שביב של תקווה ,ולכן גם לטיפולים לא מוכחים.
לאורך השנים, למרות שזוגות טופלו בשיטה ,ראיתי בזה שיטה פרסומית היכולה להטעות.
אני לא ממליץ לפנות לטיפול זה ,אני רואה בזאת גישה טיפולית עם עלות גבוהה ללא תמורה.
אם זה היה ממש טוב אזי לפחות חלק מהרופאים היו נעזרים בשיטה ,אך כל הרופאים
שאני מכיר בשטח הפריון יודע שהשיטה עד כה לא הוכיחה את עצמה ,
המישמים אותה טוענים לתוצאות טובות שלא פורסמו מעולם.
שיטה זו של שווק רפואית מסוכנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובה כנה
שגית14/08/2015מודים לך מעומק הלב על תגובה כל כך כנה ומנומקת
ועל העזרה שלכם
תבורכו
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)