מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דקירות חריגות בבטן אחרי הפסקת תמיכה...16/08/2015
שלום רב,
ביום שישי לצערי התבשרתי בבטא שלילית , 14 יום אחרי החזרה ראשונה ו12 יום אחרי החזרה שנייה של טריים.
ביום שישי בבוקר לפני התוצאה היתה הפעם האחרונה שעוד השתמשתי בתמיכה אמדומטרין ואסטרופם.
היום לפנות בוקר בסביבות השעה ארבע לפנות בוקר, התעוררתי בלילה מכאבי בטן שהיו כמו דקירות פתאומיות חדות חוזרות ונשנות, חשבתי לעצמי זה כנראה סימן לקבלת הוסת הקרובה אך היא טרם הגיעה והכאבים חלפו.
1) על מעידים כאבים אלו?
2) מתי אני צפויה לקבל את הוסת?
3) לאילו עוצמות של וסת לצפות? ( זהו טיפול הפריחה ראשון שעשיתי בחיי, רציתי מאד לקוות שיהיה האחרון)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקירות חריגות בבטן אחרי הפסקת תמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2015יתכן ומדובר בכאבים לקראת קבלת המחזור,המחזור צפוי להגיע בהקדם,והוא עשוי להיות מוגבר מהרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
...16/08/2015אני מוגדרת כפוליצסטיות לפי מראה השחלות אך לא לפי בדיקות הדם הן דווקא מאוזנות מאד. בד"כ מחזורים לא סדירים, ותקופות ארוכות בין מחזור למחזור, כחודש וחצי.
מעבר לוסת הקרובה שאני אמורה לקבל תוך כמה ימים כפי שאתה מסביר, האם צפויים שיבושים או תקופת המתנה ארוכה מאד עד המחזור הטבעי שיהיה אמור להגיע אחריו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייחסותכם בבקשה
...17/08/2015אני מוגדרת כפוליצסטיות לפי מראה השחלות אך לא לפי בדיקות הדם הן דווקא מאוזנות מאד. בד"כ מחזורים לא סדירים, ותקופות ארוכות בין מחזור למחזור, כחודש וחצי.
מעבר לוסת הקרובה שאני אמורה לקבל תוך כמה ימים כפי שאתה מסביר, האם צפויים שיבושים או תקופת המתנה ארוכה מאד עד המחזור הטבעי שיהיה אמור להגיע אחריו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התייחסותכם בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/08/2015בהחלט יתכן שיבוש במחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אף אחד לא מגיב לי
שגית18/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה מומלץ לעשות במקרה
שגית17/08/2015מה מומלץ לעשות במקרה שמתארך לו הזמן עד המחזור הבא?
מתי להיות עם היד על הדופק? אחרי כמה זמן לפנות לטיפול?
השם ישמור איזה סיוט
שלא נגמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייחסותכם בבקשה
שגית17/08/2015מה מומלץ לעשות במקרה שמתארך לו הזמן עד המחזור הבא?
מתי להיות עם היד על הדופק? אחרי כמה זמן לפנות לטיפול?
השם ישמור איזה סיוט
שלא נגמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התייחסותכם בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2015במקומך הייתי ממתין בסבלנות את שהמערכת תתאפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם זה יקח כמה חודשים?
שגית19/08/2015לא כדאי לטפל במידה וחלילה המחזור הבא מאחר להגיע גם מספר חודשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גם אם זה יקח כמה חודשים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2015אם העיכוב יהיה מעל שבועיים אפשר יהיה לשקול טיפול הורמונלי תחליפי להסדרת המעגל ההורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי למחזור הבא,
שגית19/08/2015לא התכוונתי לזה שעכשיו קיבלתי לאחר הפסקת התמיכה
אלא זה שאשה נורמלית אמורה לקבל כחודש אחרי
אצלי הוא עלול להתעכב, זה מה שקרה פעם קודמת והשליתי את עצמי לשווא שאני כבר בהיריון ספונטני
1)שאלתי הוא לגביו, כמה זמן עיכוב מסיום מחזור זה, עליי להיות עם היד על הדופק ולפנות לטיפול?
2)מה הסיכון שבטיפול הורמונלי להביא את המחזור?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התכוונתי למחזור הבא, - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/08/2015יש להמתין עד שבועיים ממועד הצפוי לקבלת המחזור כדי לתת טיפול לקבלת המחזור,בהחלט הטיפול ההורמונלי עשוי לגרום להופעת מחזור במקה של עיכוב בהופעתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)