מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מודאגת מאוד...בבקשה עזרתכםאני :)16/08/2015
יום שני ב- 10.8 לאחר 10 יום מההחזרה של שני בלסטוציסטים הבטא הייתה 185.
יום 12 להחזרה בתאריך 12.8 הבטא הייתה 435 הכפילה את עצמה.
מה שקורה זה שאני אחרי 4 הפלות ואתמול היה לי דימום חזק עם קרישי דם וגושים וכאבי בטן חזקים בבטן התחתונה הייתי בטוחה שמדובר בהפלה. התקשרתי לרופא והוא אמר לבדוק היום בטא נוספת לראות מה קורה.
הבטא מהיום 2880
פרוגסטרון 56
אסטרדיול 3015
נראה לי שהערכים תקינים רק שאני מאוד מודאגת. מה קורה פה לדעתכם? יש מצב שפשוט הבטא לא חושבנ לפי הדימום והגושים שהיו אתמול זה היה ממש דימום מסיבי כמו של הפלה עברתי 4 כאלה אז אני קצת יודעת. חשוב לי לציין שהיום התעוררתי ללא כאבים וללא דימום.
אשמח לתשובתכם...רוצה לירגע ולהבין מה צפוי לי בבקשה.
מודה מראש על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה...מחכה לתשובה!!
אני :)16/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת מאוד...בבקשה עזרתכם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר17/08/2015עליית הבטא בהחלט מעודדת. ערכי הפרוגסטרון תקינים. אני מבינה את החשש שלך אך רק מעקב ערכי בטא ובדיקת אולטראסאונד יתנו תשובה לגבי תקינות ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ובהמשך לשאלה....
אני :)17/08/2015הרופא אמר לי לבוא רק עוד שבוע וחצי לאולטרסאונד הוא נשמע מאוד אופטימי. יכול להיות מצב כזה שבגלל שהחזרתי שניים שניהם נקלטו אחד נפל ןאחד נשאר? ויש מצב שהבטא פשוט לא הראתה תוצאה מדוייקת ומעודכנת לאחר כמות הדימומים והקרישי דם שהיו יום לפני? אני לא יודעת איך להחזיק את עצמי ככה שבוע וחצי עד לאולטרסאורנד. מניסיונכם יש לי על מה להיות כרגע אופטימית לאןר התוצאות? ושוב חשוב לי לציין שכבר יום למחרת הדימום והכאב פסקו.
אני ממש מודה לכם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה ובהמשך לשאלה.... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/08/2015בשלב זה נראה שמדובר בהיריון מתפתח,יש להתאזר בסבלנות עד למועד הבדיקה כדי לקבל אישור שהכול תקין-בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)