מודאגת מאוד...בבקשה עזרתכם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מודאגת מאוד...בבקשה עזרתכם
    אני :)
    16/08/2015

יום שני ב- 10.8 לאחר 10 יום מההחזרה של שני בלסטוציסטים הבטא הייתה 185.
    יום 12 להחזרה בתאריך 12.8 הבטא הייתה 435 הכפילה את עצמה.
    מה שקורה זה שאני אחרי 4 הפלות ואתמול היה לי דימום חזק עם קרישי דם וגושים וכאבי בטן חזקים בבטן התחתונה הייתי בטוחה שמדובר בהפלה. התקשרתי לרופא והוא אמר לבדוק היום בטא נוספת לראות מה קורה.
    הבטא מהיום 2880
    פרוגסטרון 56
    אסטרדיול 3015
    נראה לי שהערכים תקינים רק שאני מאוד מודאגת. מה קורה פה לדעתכם? יש מצב שפשוט הבטא לא חושבנ לפי הדימום והגושים שהיו אתמול זה היה ממש דימום מסיבי כמו של הפלה עברתי 4 כאלה אז אני קצת יודעת. חשוב לי לציין שהיום התעוררתי ללא כאבים וללא דימום.
    אשמח לתשובתכם...רוצה לירגע ולהבין מה צפוי לי בבקשה.
    מודה מראש על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה...מחכה לתשובה!!

16/08/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת מאוד...בבקשה עזרתכם - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    17/08/2015

עליית הבטא בהחלט מעודדת. ערכי הפרוגסטרון תקינים. אני מבינה את החשש שלך אך רק מעקב ערכי בטא ובדיקת אולטראסאונד יתנו תשובה לגבי תקינות ההריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ובהמשך לשאלה....

17/08/2015

הרופא אמר לי לבוא רק עוד שבוע וחצי לאולטרסאונד הוא נשמע מאוד אופטימי. יכול להיות מצב כזה שבגלל שהחזרתי שניים שניהם נקלטו אחד נפל ןאחד נשאר? ויש מצב שהבטא פשוט לא הראתה תוצאה מדוייקת ומעודכנת לאחר כמות הדימומים והקרישי דם שהיו יום לפני? אני לא יודעת איך להחזיק את עצמי ככה שבוע וחצי עד לאולטרסאורנד. מניסיונכם יש לי על מה להיות כרגע אופטימית לאןר התוצאות? ושוב חשוב לי לציין שכבר יום למחרת הדימום והכאב פסקו.
    אני ממש מודה לכם!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ובהמשך לשאלה.... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/08/2015

בשלב זה נראה שמדובר בהיריון מתפתח,יש להתאזר בסבלנות עד למועד הבדיקה כדי לקבל אישור שהכול תקין-בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו