הזרעה שלישית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה שלישית
    ענת
    22/08/2015

קיבלתי גונל אף במשך תשעה ימים 75 שחלות פוליציסטיות בת 27 ,היה לי זקיק של 19 רופא אמר לי להזריק עוד יום ובלילה בשמונה להזריק אוביטרול ולהגיע ביום ראשון בבוקר להשבחה והזרעה בדיקת דםE2 781 'LH2.8 ןפרוגסטרון 1.38 נתוני השבחה מעל 2000000 תאים זרע טובים דרגה שתיים מוטיליטי 38 ארבעים שבועים אחרי אוביטרול קיבלתי מחזור עוד לא עשיתי בדיקת בטה .מה עלי לעשות להמשיך בהזרעות ? אני רוצה שבעלי גם ילך לטיפול האם צריך ללכת לאורולוג? עוד שאלה בזמן הזרעה לא צריך לעשות אולטרסונד בשביל לראות מה קורה לזקיקים אצלי בבית חולים בא רופא מזריק והולך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה שלישית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעה שלישית - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/08/2015

עלייך להמשיך בטיפול ולבצע לפחות שלושה מחזורי טיפול כאלו לפחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טיפול

ענת
    22/08/2015

תודה על התשובה זה הטיפול השלישי עם גונל .להמשיך עוד שלושה ? הבעל לא צריך טיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו