הפסקת וסת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפסקת וסת
    ספיר
    22/08/2015

אני בת 24 ולפני כמה שנים ירדתי במשקל בצורה מאסיבית ועד היום שומרת, עד היום הגוף שלי בטראומה ואני לא מקבלת מחזור בכלל... זה יכול לבוא פעם בכמה חודשים ליום אחד דימום קל מאוד וזהו... אני מודאגת מאוד כיוון שאני בזוגיות שמתקדמת ואני מרגישה שזה מחייב טיפול . העניין הוא שאני יודעת שהבעיה היא תזונה , אני לא רוצה להעלות במשקל/ או לאכול דברים שאני לא אוהבת (צמחונית), אני לוקחת ויטמינים b12 וברזל, ושום דבר לא עוזר... אחוז השומן אצלי הרבה יותר פחות מהממוצע והbmi 18.5 אבל עדיין מלבד תזונה אני שואלת אם יש טיפול תרופתי כיוון שהחרדה שלי מלהשמין או לגוון את התפריט שלי היא נשגבת מבינתם של אנשים רבים שניסו לעזור אבל הטיפול לא צלח כי לא יכלתי לשתף פעולה עם התפריט...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת וסת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת וסת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/08/2015

לטעמי את זקוקה לטיפול משולב כדי לאזן בין מצבך הגופני לסטטוס הנפשי שלך,ובשילוב תזונאית,ולאחר מאמץ של כל הגורמים לשפר את משקלךיהיה צורך בטיפול הורמונלי להשראת ביוץ כדי להשיג ביוצים ראויים על מנת להרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו