שאלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות
    רבקה
    24/08/2015

בגיל 47 מחזור סדיר אך מעט מאוד,האם אני מבייצת? . בהחזרה האחרונה על בסיס טבעי(מתרומת ביצית), הרירית הייתה 7.8, זקיק 16 (ביום 11 למחזור). קיבלתי רק אוביטרל. בדיקות דם (2.7.15)היו- E2- 1389. P- 1.01. LH-9.3. תמיכת אוטרגוסטן.
    הוחזר (9.7.15) מוקפא אחד במצב מצוין אך בטא שלילית.
    1. האם מדבקות אוורל ישפרו את הסיכויים?ואיך?
    2. האם אתם ממליצים לי להחזיר יותר מאחד? (במידה וייקלט מתנגדת לדילול).
    3. נותרו 3 עוברים בני 3 ימים (אחד טוב ושניים בינוני בני 8 ו 9 תאים). האם לגדל אותם או חלקם לבלוטוציסטים (בתקווה שישרדו הפשרה), ב3 הקודמים אחד לא שרד, אחד בחלקו ושלישי שרד? מה אתם ממליצים לי לעשות?כי זה הסיכוי האחרון שלי להיות אמא.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/08/2015

את צריכה להחזיר עוברים על מחזור תחליפי על ידי טיפול תרופתי.
    החזרת עוברים קפואים היא פחות מוצלחת ולכן עדיף החזרת עוברים טריים על מחזור תחליפי ולא כמו שעשית.
    בפעם הבאה תחזירי יותר מעובר אחד ואין צורך גדל לבלסטוציסט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

טלי
    25/08/2015

לא הבנתי - מה הסיבה שאצטרך החזרה עם טיפול תרופתי (מדבקות אוורל), בהחזרה הקודמת על בסיס טבעי הרירית הייתה טובה ונאמר לי גם שהיה זקיק טוב. אשמח להסבר במה זה ישפר את הסיכויים שלי? ובכמה?
    לגבי העוברים - יש לי רק קפואים, מה הסיכוי שלהם לעומת טריים?
    וכמה להחזיר שניים או שלושה במידה ויישרדו בע"ה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    25/08/2015

כאשר מחזירים עוברים קפואים אז אפשר להחזיר על מחזור טבעי או תחליפי.
    עוברים קפואים נותנים בסיכויים נמוכים הריון ,במיוחד כשמחזירים רק עובר אחד.
    בפעם הבאה תבקשי לפחות שניים.
    עדיף להחזיר עוברים טריים. על מנת להחזיר טריים יש צורך בהכנה על ידי תרופות וההצלחות בהרבה יותר טובות.
    אם את מחזירה רק קפואים סימן שהתוכנית בה את נמצאת לא יודעת להביא עוברים טריים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו