אסטרופם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אסטרופם
    אילה
    01/09/2015

שלום רב,
    רופא הנשים שלי נתן לי מרשם לאסטרופם בכדי לדחות את הביוץ כדי שיצא לאחר הטבילה. לא לקחתי את הכדורים עדיין. כעת אני ביום ה- 7 למחזור. הדימום כבר פסק. השאלה שלי היא האם אוכל כעת ליטול את הכדור ויש סיכוי שאכן הביוץ ידחה מעט? האם זה יכול להזיק לקחת עכשיו? אני לא רוצה לפספס את החודש הזה.
    תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטרופם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטרופם - תגובה

פרופ` דוד בידר
    02/09/2015

אפשר,לא יפגע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה נוספת

אילה
    03/09/2015

תודה על התשובה. אם ברגע שהתחלתי ליטול את התרופה (בסיום הדימום) כבר היה זקיק גדול ובשל, האם זה יעכב אותו בביוץ או שהוא "יבוטל" ויהיה ביוץ מזקיק אחר? אם אותו זקיק רק נדחה האם זה עלול להשפיע על איכות הביצית מבחינת נזק עתידי לעובר חלילה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה נוספת - תגובה

פרופ` דוד בידר
    04/09/2015

לא ישפיע , רק יכול לדחות ביוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו