בטא נמוכה מאוד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בטא נמוכה מאוד
    שירה
    09/09/2015

החזרה על בסיס הורמונלי של מוקפאים יום 2. 13 יום לאחר מכן בטא 4, יומיים לאחר מכן בטא 6. מה עושים במצב כזה ? האם נכון יהיה להפסיק תמיכה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטא נמוכה מאוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים בפעם הראשונה

שירה
    09/09/2015

שלום.. בת 24 שאבו 21 ביציות ו13 הופרו ההחזרה עובריים טרייה בוצעה ביום שלישי שעבר שני עוברים. היום כשבוע לאחר ההחזרה בוצע ספירת דם לראות שהכל תקין והכל בסדר וגם בוצע אולטרסאונד לשלול גירוי יתר וקצת השחלות מוגדלות לא משהו רציני.. הרופא שלי ביקש שאקח אוביטרל חד פעמי היום... אפשר לדעת למה ??? אמרו לי שהכל תקין מבחינת הפרוגסטרון ואסטרוגן והרירית היא 21 מ״מ.. הרירית לא גבוהה מידי???? ולמה הייתי צריכה לקחת אוביטרל שבוע לאחר ההחזרה?? יש לציין כי יש לי כאבים שהולכים וחוזרים ממוצא״ש ובדרך כלל לפני ווסת זה מתחיל יומיים לפני כאבי ווסת מה זה יכול להיות??? תודה על המענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא נמוכה מאוד - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/09/2015

להפסיק כל טיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

שירה
    09/09/2015

האם צפוי שבעקבות הפסקת הטיפול הבטא תתאפס ?
    האם ניתן להניח שחלה השתרשות או יש לחשוד שהשתרשות התרחשה שלא ברחם ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו