החזרה ראשונה של שני עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרה ראשונה של שני עוברים
    שירה
    09/09/2015

שלום רב.. בת 24 אחרי שאיבה של 21 ביציות מתוכן 13 הופרו ביום ראשון שעבר.. ביום רביעי שעבר בוצעה החזרה של שני עוברים(a7 וb12) יש לציין כי עשינו הפרייה עקב בעיה במורפולוגיה של בעלי חוץ מזה הכל נבדק כולל צילום רחם הכל יצא תקין. היום כשבוע לאחר החזרה נשלחתי למעקב של אולטרסאונד לשלול גירוי יתר ולעשות ספירת דם הספירת דם הייתה תקינה עשיתי גם בדיקת דם של פרוגסטרון ואסטרוגן. והאולטרסאונד לא ממצא חריג רירית הייתה 21 ממ. יש לציין כי אני לוקחת גסטון 50 זריקה יומית. אוטרוגסטאן שלוש פעמיים ביום כפול 400. אסטרופם ודופסטון 3 פעמיים ביום. לאחר תוצאות הבדיקות הפרופסור שלי התקשר אליי ואמר לי שחד פעמי להזריק היום אוביטרל.. השאלה היא למה אני צריכה להזריק אוביטרל? התמיכות לא מספיק תומכות? ורציתי לשאול עם יש לי כאבים מיום שבת לפעמים התכווצויות הולכות ובאות ברחם זה מעיד על משהו ? תודה על המענה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרה ראשונה של שני עוברים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/09/2015

ש הנוהגים לתת תמיכה נוספת באמצעות אוביטרל המשפר את התגובה של הגופיפים הצהובים המפרישים אסטרוגן ופרוגסטרון,חמרות שבנסיבות המקרה והתמיכה הרחבה שאת מקבלת,ולאור התגובה החזרה שלך (22 ביציו),הייתי ננמנע ממתן אוביטרל כדי לא לעורר גירוי יתר.
    תחשותייך האחרות סבירים ביותר בנסיבות המקרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך

שירה
    10/09/2015

ת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו