השמנה לאחר Ivf

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• השמנה לאחר Ivf
    נירה
    10/09/2015

שלום,
    אני אחרי שני טיפולי ivf (מחזורים קצרים כל אחד) בטווח של חצי שנה. העליתי 10 ק"ג ובאמת לא ברור לי איך. אני מנסה לעשות דיאטה ופשוט לא מצליחה לרזות.
    יכול להיות שמשהו הורמונלי דפוק אצלי כרגע ובגלל זה ההשמנה? ממה זה יכול לנבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה לאחר Ivf

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה לאחר Ivf - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/09/2015

טיפול בהפריה חוץ גופית אינו מצדיק עליה בסדר גודל כזה במשקל,עלייך יהיה להעלות את הבעיה בפני הרופא המטפל שלך לצורך בירור ומציאת פתרון לבעיה,היות והיא עלולה לפגום גם בסיכוייך להרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - שאלה נוספת

נירה
    10/09/2015

אני עושה פונדקאות לצערי (מחלה כרונית שלא מאפשרת לי לשאת הריון).
    אם יש ציסטות זה עשוי להוות גורם להשמנה? ושאלה אחרונה - עד כה לא הייתי פוליציסטית. האם אפשר פתאום להפוך לפוליצסטית כתוצאה מהטיפולים ואולי בגלל זה ההשמנה? יש איזה בדיקות שכדאי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - שאלה נוספת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/09/2015

חזקה על הרופא שלך שידע לכוון אותך לבדיקות משלימות לאור הרקע הרפואי והקליני שלך כדי לקבל תמונת מצב ברורה יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו