לקיחת כדור פרוגילוטון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לקיחת כדור פרוגילוטון
    אפי
    11/09/2015

שלום אני בת 28 אימי נפטרה לפני חצי שנה ומאז התחילו לי שינויים בגוף ופתאום הפסיק לי המחזור בהתחלה לקחתי גלולות והפסקתי אותן , מחזור אחרון היה ב31.5 ואז הרופאה שלחה אותי לרופא פוריות כי אמרתי לה שאני רוצה להיכנס להריון אני כיום נשואה ורופא פוריות אמר לי שבגלל שהfsh ו Lh גבוהים אני יכולה להיכנס להריון רק מתרומת ביצית . לאחר מכן הוא נתן לי כדור פרוגילוטון וב5.9 קיבלתי מחזור שבוע אחרי שסיימתי אותן , היתה לי הרגשה שאני רוצה לנסות לעשות בדיקת ביוץ בערכות וכשניסיתי היא היתה חיובית 2 פסים זהים אחד לשני , היום 11.9 הגעתי לרופא נשים והוא אמר לי בלי לעשות שום אולט׳ שאני לא מבייצת ואין מצב שזה יקרה פשוט ככה , התייעצתי עם עוד רופא שאמר ההפך שיכול להיות שזה מהטראומה שאמא שלי נפטרה ולכן אולי הגוף התחיל להירגע , צריכה עזרה !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקיחת כדור פרוגילוטון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקיחת כדור פרוגילוטון - תגובה

פרופ` דוד בידר
    12/09/2015

התופעה של ערכים גבוהים של ההורמונים שציינת נקראת גיל מעבר מוקדם שסיבתו לא ברורה.
    הטיפול בפרוגילוטון הוא נכון ,ויש נשים שהצליחו להרות בזמן לקיחת התרופה.
    לאחר כשלושה ארבע חודשים יש להפסיק הטיפול בתרופה ולבצע שוב בדיקות FSH, LH
    ו E2.
    אחר כך להחליט מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו