דחוף מאאוד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוף מאאוד
    גל
    17/09/2015

חזרתי עכשיו מבדיקה גניקולוגית (שבוע 8 וחמישה ימים). הריון תאומים זהים מתאימים לגילם ונצפו 2 דפקים.
    הגעתי הבייתה וראיתי כתמים חומים- אדמדמים על התחתונית. האם ללכת למיון? לחוצה מאוד, הריון לאחר הפריות. מקבלת תמיכה אוטרוגסטן 300X3

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף מאאוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף מאאוד - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    18/09/2015

הפרשות חומות ודימום קל עלולים להופיע לאחר בדיקה וגינלית. אין טעם ללכת כעת לבית חולים. כדאי לחזור על האולטראסאונד בשבוע הבא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה לד"ר מכטינגר

גל
    18/09/2015

הדימום פסק כלעומת שבא ברוך ה'. התור שלי הוא רק ל6/10 במרפאת הריון בסיכון (לפני זה הם אומרים שאין להם מקום). אתמול הבדיקת אולטרסאונד הייתה בקהילה. אז את ממליצה לא לחכות עד 6/10? תודה
    ושאלה טכנית: האם אני יכולה תמיד לגשת למיון נשים בביה"ח בלי הפנייה ובלי טופס 17 בגלל שאני בהריון? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף מאאוד - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/09/2015

סביר להניח שהדבר נובע מהבדיקה,בכל מקרה את מקבלת תמיכה הורמונלית הולמת,כך שמנוחה בלבד עשויה להיות מועילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזל טוב תאומים זהים נכס!!!

חני
    20/09/2015

אומנ' כדאי להיות במעקב אצל רופא מומחה ורק בתל השומר מומחים הכי בארץ פרו' ליפיץ בועז וייס אם תירצי אשמח לתת עוד פרטים. החשש הגדול הוא מTTTS שאני מניח שכבר שמעת ואל תתני למי שלא מומחה לבדוק...סתם יטרטרו אותך!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו