מיואשת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    רננה
    20/09/2015

שלום אני בת 41 +3אני אחריי החזרה מוקפאים שלא הצליחה ושאיבה שהיה זקיק אחד בלי ביצית .אני מיואשת ומרגישה שלגוף יש תוכניות אחרות .אני אשה חזקה מאוד עברתי קישלונות בהריונות ורוצה לנסות שוב בתקווה שב"ה הפעם זה כן ואני קוראת כאן הרבה בנות שלא מיתיאשות וזה נותן כוח להמשיך אבל שאני רואה את עצמי אני חושבת שהגיל עשה את שלו ואני בוכה יש בנות כאן שכן היצלחו בגיל הזה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/09/2015

יש הרבה נשים שמצליחות בגיל הזה למרות הקשיים,בכל מקרה עלייך לדון בנושא עם הרופא המטפל שלך,ויתכן שתשקלוגם אלטרנטיבות טיפוליות בנסיבות המקרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת

רננה
    22/09/2015

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/09/2015

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו