שאלה לפרופ דוד בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ דוד בידר
    לירון
    28/09/2015

פרופ שלום

באחת משאלותיי לגב קלקסן ענית שצריך להזריק מרגע שרואים ביטא חיובית ולא לפני

בעבר היו לי4 הפלות ברצף אחד אחריי השני וכולם בול בשבוע 5 וארבע ימים לאחר בירור מקיף הסיבה הייתה פקטור 5

האם במקרה כזה כאשר מנסה להרות ללא טיפול לא עדיף להזריק לאחר ביוץ כי כבר בהשרשה יש בעייה ואיך אני יודעת כי הריון 5 עבר בשלום כאשר הזרקתי לאחר ביוץ

אני מנסה להרות עכשיו האם אתה חושב שבמקרה שלי עדיף להזריק קצת לפני שאני אמורה לקבל ווסת או מרגע במידה ויש הריון כי אצלי כל ההריונות הסתיימו מספר ימים לאחר בדיקת בטא כולם באותו שבוע ויום בדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפרופ דוד בידר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ דוד בידר - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/09/2015

בהפלות חוזרות עקב קרישיות יתר כגון : פקטור 5 , אפלה , חוסר בחלבון S , חוסר באנטי תרומבין 3 ותסמונת האנטי פוספוליפיד הטיפול אינו סותר או מונע את מתן הקלקסן , המיקרופירין או את מתן הפרגניל/פרוגסטרון ולהפך הטיפול תומך בזרימת הדם לרחם ומסייע באיזון המנגנון ההורמונאלי הטבעי המאפשר הפרשה תקינה של פרוגסטרון.לכן עשוי להיות יתרון בנטילת נוגדי הקרישה גם לפני הביטה החיובית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו