מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רירית 6 מ"מאור30/09/2015
כבר 5 חודשיים מנסה לעבות רירית שמבלי שום סיבה פתאום נהייתה דקה באפריל הייתה לי רירית 8 מ"מ .
ומאז היא לא עברה את ה6- 6.5 שום תרופה לא עזרה.
אתמול יום ה-14 למחזור עשיתי אולטראסאונד והרירית 6 מ"מ תלת שכבתית הפרופ' שעשה לי את האולטראסאונד אמר שהרירית יפה ומחר (בתקווה שהעובר ישרוד) תתבצע החזרה.
לציין שבחודשיים האחרונים אני עושה דיקור סיני בשילוב צמחי מרפא.
והחודש מהיום החמישי למחזור למשך חמישה ימים לקחתי 5 מ"ג לטרוזול (לעיבוי רירית)
אשמח לדעתכם האם במצב כזה הייתם עושים החזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד נתונים
אור30/09/2015ביצעתי בדיקות דם אתמול ומסתבר שהיה ביוץ
הערכים הם:
אסטרדיול 50.50
פרוגסטרון 9.42
מתאים להחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה בחום לעיבוי הרירית
גל01/10/2015היי. אני לאחר הפריה והריון ולידה, דבר שמאוד עזר לעיבוי הרירית שלי היה בנוסף אכילת סלק אדום מבושל כמה ימים לפני הביוץ. עשה פלאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממליצה בחום לעיבוי הרירית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/10/2015אם טרם התחלת בטיפול בפרוגסטרון הרי שהנתונים ההורמונלים מצביעים על התרחשות של ביוץ לפני המועד,דבר העלול לשבש את תיזמון ההחזרה וההשתרשות.באשר ללטרזול -לא ברורה האינדיקציה לשימוש בתכשיר במצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת מוקפאים המשך
אור01/10/2015לא התחלתי פרוגסטרון ההחזרה על ביוץ טבעי שהתרחש
14 יום בדיוק מתחילת המחזור... היום הלכתי להחזרה והרירית עלתה ל- 7 מ"מ תלת שכבתית. החזרתי עובר שהוקפא ביום ה3.
שאלתי את הפרופ' לגבי הפרוגסטרון שיצא 9.42 והוא אמר שזה המצב האידיאלי להחזרה כי זה על בסיס טבעי.
אז מה בעצם? החזרתי סתם עובר מוקפא שחיכיתי לו 5 חודשים?
אתה יכול להסביר לי בבקשה מה המצב האידיאלי להחזרת מוקפאים מבחינת ערכי אסטרדיול פרוגסטרון? לי זה דווקא נשמע הגיוני להחזיר עובר כאשר יש פרוגסטרון גבוה כי זה מה שצריך ושאתם נותנים להשתרשות לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החזרת מוקפאים המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/10/2015חזקה על הרופא שלך שאם הנטור של הביוץ נעשה רק על סמך עליה ברמת הפרוגסטרון,שהתיזמון נעשה בהתאם ליום ההקפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה
אור01/10/2015אני כבר מבולבלת תוכל לעשות לי סדר בבקשה
ווסת ב16.9
בדיקה ב29.9
אסטרדיול 50.50
פרוגסטרון 9.42
זקיק 18
מתי לדעתך התרחש הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר02/10/2015רמות הפרוגסטרון מראות שאת כבר אחרי ביוץ. יש להעזר בבדיקות קודמות של פרוגסטרון, אסטרוגן ו-LH כדי לדעת מתי היה הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)