רירית 6 מ"מ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית 6 מ"מ
    אור
    30/09/2015

כבר 5 חודשיים מנסה לעבות רירית שמבלי שום סיבה פתאום נהייתה דקה באפריל הייתה לי רירית 8 מ"מ .
    ומאז היא לא עברה את ה6- 6.5 שום תרופה לא עזרה.
    אתמול יום ה-14 למחזור עשיתי אולטראסאונד והרירית 6 מ"מ תלת שכבתית הפרופ' שעשה לי את האולטראסאונד אמר שהרירית יפה ומחר (בתקווה שהעובר ישרוד) תתבצע החזרה.
    לציין שבחודשיים האחרונים אני עושה דיקור סיני בשילוב צמחי מרפא.
    והחודש מהיום החמישי למחזור למשך חמישה ימים לקחתי 5 מ"ג לטרוזול (לעיבוי רירית)
    אשמח לדעתכם האם במצב כזה הייתם עושים החזרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית 6 מ"מ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד נתונים

אור
    30/09/2015

ביצעתי בדיקות דם אתמול ומסתבר שהיה ביוץ
    הערכים הם:
    אסטרדיול 50.50
    פרוגסטרון 9.42
    מתאים להחזרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה בחום לעיבוי הרירית

גל
    01/10/2015

היי. אני לאחר הפריה והריון ולידה, דבר שמאוד עזר לעיבוי הרירית שלי היה בנוסף אכילת סלק אדום מבושל כמה ימים לפני הביוץ. עשה פלאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה בחום לעיבוי הרירית - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/10/2015

אם טרם התחלת בטיפול בפרוגסטרון הרי שהנתונים ההורמונלים מצביעים על התרחשות של ביוץ לפני המועד,דבר העלול לשבש את תיזמון ההחזרה וההשתרשות.באשר ללטרזול -לא ברורה האינדיקציה לשימוש בתכשיר במצבך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרת מוקפאים המשך

אור
    01/10/2015

לא התחלתי פרוגסטרון ההחזרה על ביוץ טבעי שהתרחש
    14 יום בדיוק מתחילת המחזור... היום הלכתי להחזרה והרירית עלתה ל- 7 מ"מ תלת שכבתית. החזרתי עובר שהוקפא ביום ה3.
    שאלתי את הפרופ' לגבי הפרוגסטרון שיצא 9.42 והוא אמר שזה המצב האידיאלי להחזרה כי זה על בסיס טבעי.
    אז מה בעצם? החזרתי סתם עובר מוקפא שחיכיתי לו 5 חודשים?
    אתה יכול להסביר לי בבקשה מה המצב האידיאלי להחזרת מוקפאים מבחינת ערכי אסטרדיול פרוגסטרון? לי זה דווקא נשמע הגיוני להחזיר עובר כאשר יש פרוגסטרון גבוה כי זה מה שצריך ושאתם נותנים להשתרשות לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרת מוקפאים המשך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/10/2015

חזקה על הרופא שלך שאם הנטור של הביוץ נעשה רק על סמך עליה ברמת הפרוגסטרון,שהתיזמון נעשה בהתאם ליום ההקפאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עוד שאלה

אור
    01/10/2015

אני כבר מבולבלת תוכל לעשות לי סדר בבקשה
    ווסת ב16.9
    בדיקה ב29.9
    אסטרדיול 50.50
    פרוגסטרון 9.42
    זקיק 18
    מתי לדעתך התרחש הביוץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עוד שאלה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    02/10/2015

רמות הפרוגסטרון מראות שאת כבר אחרי ביוץ. יש להעזר בבדיקות קודמות של פרוגסטרון, אסטרוגן ו-LH כדי לדעת מתי היה הביוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו