זקיקים נעלמים??

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זקיקים נעלמים??
    ליהי
    01/10/2015

היי.. הייתי אמורה לעשות סבב ראשון של הזרעה אך הגוף שלי הגיב יותר מידיי לגונאל F והתפתחו יותר מידיי זקיקים בשלים ביום 14 (בשחלה שמאלית היו שני זקיקים של 20+ 18, 17 ו-16). E-2 היה 4450 ופרוגסטרון נמוך מ-2. הרופא אמר לי להפסיק עם ההורמנים.
    היום זה היום ה-16 ושני זקיקים (של 18 ו-20) פשוט נעלמו- יש בשמאלית אחד של 20, 17, 16 (וקטנים יותר) ועוד אחד של 17 בימנית (וקטנים יותר)+ נוזל מועט בדוגלס, E-2 ירד ל-628 ופרוג'סטרון עלה ל-6.8. הרופא אמר לי רק מחר בערב להזריק אוביטרל ואז לקיים יחסים בשבת ובראשון (זה כבר יהיה ימים 18-19 למחזור)..
    זה לא ברור לי... לא סביר שכבר היה הביוץ?? יש דרך לדעת?? לאן נעלמו שני הזקיקים? זה קרה למישהי??

אשמח לכל תגובה/הארה.. :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקיקים נעלמים??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקיקים נעלמים?? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/10/2015

עליית הפרוגסטרון מעבר לערך של כ-4.5 מצביעה על האפשרות שבפועל החל מנגנון הביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ

ליהי
    01/10/2015

תודה, אם באמת החל הביוץ מה יקרה אם אקח מחר את האוביטרל?
    יכולים להיות שני ביוצים במחזור אחד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    02/10/2015

האוביטרל מכיל חומרים שיכולים שסייע גם בהשרשה. לא מתרחש ביוץ כפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו