החזרת מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת מוקפאים
    אניי
    01/10/2015

אתמול עברתי החזרה שלישית לשני עוברים בני שלושה ימים. החזרה הייתה בשעה אחד וחצי אחרי צוהריים. מיד לאחר ההחזרה שכבתי 20 דקות ויצאנו לדרך. הגעתי הביתה ומיד ישנתי. בשעה 5 קמתי מרוב הכאב. היה כאב מזעזע. אני בדרך כלל סובלת כאב . בעלי התקשר לרופא ואמר לי לקחת אקמול או אופטלגין ושזה דבר טבעי. בהחזרות הקודמות לא הרגשתי כלום. ממה זה יכול להיות???? האם הפריע לעוברים???? אני לא יכולה לחשוב על דבר אחררר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרת מוקפאים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/10/2015

הנסיבות של הכאב העוצמתי במקרה הנדון אינן ברורות ולכן איני יכול לעשות ספקולציה לסיבה אפשרית,בכל מקרה לא סביר שהדבר השפיע על סיכויי ההשתרשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

אניי
    03/10/2015

האם במקרה כזה פליטת עוברים דבר אפשרי?? מה הסיבה לפליטת עוברים??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/10/2015

פליטת העוברים מתרחשת במרבית המקרים בעת ההחזרה או זמן קצר לאחר מכן,ונובעת מפעילות בלתי מבוקרת של הרחם(התכווצויות),או מטכניקת החזרה לא ראויה,או מעודף נוזל בקטטר שהוטען להחזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו