מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנדומטריוזיסלירון02/10/2015
שלום רב!
מזה שנה מנסה להכנס להריון. יש לנו ילד אחד מהריון טבעי שנקלט כבר בחודש הראשון.
בבדיקה אצל רופא, נצפה. ציסטהבשחלה אחת 2 מ"מ.
עשיתי צילום רחם שיצא תקין לחלוטין, מעברים חופשיים, פרופיל הורמונלי גם הוא תקין, בדיקת זרע תקינה.
בשנה בה אני מנסה להיקלט שוב, נקלטתי אך ההריון לא צלח, לא ניצפה דופק.
הרופא החליט על טיפול באיקקלומין והזרעה.
שאלתי היא: האם האנדומטריוזיס לכשעצמו מהווה בעיה , אם כן איך עוקפים בעיה זו, או שבגלל שאין הידבקויות אז הכל כביכול בסדר.
אני כמהה להריון, לחוצה בצורה בלתי רגילה, איך ניתן לעזור לי? האם במקרה שלי כדאי לנסות עוד הזרעה או שללכת ישר על הפריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטריוזיס
לירון02/10/2015עוד שאלה:
והאם האמדומטריוזיס היא יכולה להיות הסיבה לכך שההריון שכבר היה לי, לא התפתח, כלומר לא נצפה דופק בעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטריוזיס
לירון02/10/2015אני רוצה להזכיר שבצילום רחם הכל נמצא תקין. האם אנדומטריומה בשחלה לא רואים בצילום רחם? האם עצם הימצאות אנדומטריומה בגודל 2 מ" מ באחת השחלות יכולה להפריע להשרשת ההריון אם וכאשר יושג?
אני כבר מבולבלת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנדומטריוזיס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/10/2015המלצתי היא לפעול לפי הוראות הרופא המטפלשבודאי לוקח בחשבון את כל הנתונים שלך כולל גילם והאנדומטריומה.בהחלט קיימים יחסי גומלין בין אנדומטריוזיס ופריון ולאו דווקא חיוביים ,בכל מקרה רצוי לנסות טיפול מהקל אל הכבד ,להתחיל בהשראת ביוץ עם הזרעות תוך רחמיות ובהמשך לפי הצורך לעבור לטיפול בהפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטריוזיס
לירון02/10/2015האם זה שלא נצפה דופק בעובר בשבוע 7, יכול להיות בגלל האנדומטריומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטריוזיס - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר02/10/2015קרוב לוודאי אין קשר בין הדברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטריומה- שאלה
שגית02/10/2015פרופסור בידר שלום,
לי יש צ'יסטה אנדומטריומה בין 13- 16 מ"מ
כאשר אני מקבלת הורמונים היא מגיעה עד ל- 16(לפעמים קטנה יותר) מ"מ ויורדת עם סיום לקיחת ההורמונים (לגודל ס"מ)
אני חייבת לציין שהרופא המטפל שלי כלל לא התרגש מנוכחות הצ'יסטה ואמר לי שהיא קטנה מדי מכדי להשפיע.
אנחנו בטיפולים בגלל בעיית זרע- מורפולוגיה 0
עשינו סבב הפריה ראשון שלא צלח.
האם יכול להיות שגם לי יש בעיה והצ'יסטה שלי היא חלק מאי הפריון?
איך ניתן לברר זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטריומה- שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר02/10/2015אנדומטריומה בגודל כזה אינה דורשת טיפול. עם זאת, כדאי להשלים צילום רחם כדי לוודא כי אין הדבקויות באגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)