קליטה טבעית או הריון מivf?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קליטה טבעית או הריון מivf?
    לילי
    05/10/2015

שלום! בת 29, לאחר החזרה של 2 בלסטוציסטים' הוחזרו חמישה ימים לאחר ביוץ). החזרה על בסיס פיוריגון (כשבוע וחצי) ואוביטרל. אתמול ביצעתי בדיקת בטא שיצאה חיובית- 728.
    בצהרי היום שבו הזרקתי את האוביטרל קיימתי עם בעלי יחסי מין לא מוגנים. זה אירע בסביבות הצהריים והזרקתי אוביטרל בשעה שמונה בערב. זאת אומרת שעברו כ40 שעות מרגע יחסי המין ועד לביוץ שנגרם עקב האוביטרל. האם יתכן ומה הסיכוי של הפרייה טבעית? אנחנו מטופלי ivf pgd עקב נשאות לטאי זקס ולא היינו מעוניינים להיקלט באופן טבעי.
    כיום אני יודע שזרע שורד עד 72 שעות, אך מה הסבירות לכך? האם הממוצע נוטה יותר ליממה וקצת מבחינת חיות הזרע?
    אני יודעת שאחוזי ההצלחה של החזרת בלסטוציסט גבוהים יותר מקליטה טבעית, אך בכמה בהתחשב בנ״ל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קליטה טבעית או הריון מivf?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי מאמי

שירה
    05/10/2015

את יכולה לתת לי קצת הסבר למה לוקחים תמיכה של זריקות לפני ההחזרה?? אני אמורה להחזיר מוקפאים אני בת 24 ואני לא יודעת כל כך איך זה מתבצע והרופא שלי בחו״ל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קליטה טבעית או הריון מivf? - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    05/10/2015

מטופלות PGD מתבקשות להשתמש באמצעי מניעה במהלך הטיפול על מנת למנוע הריון טבעי. לא ניתן לשלול כי מדובר בהריון טבעי במקרה שלכם, ועלייך לעדכן את הצוות שעוקב אחרייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי לא נאמר לי על כך בבית החולים

מאיה
    05/10/2015

זה היה הטיפול השלישי. לעולם לא נאמר לי לא לקיים יחסים או לחלופין לקיים עם אמצעי מניעה. יתרה מכך, הודעתי על כך למרפאה ונאמר לי על ידי האחות שהסיכויים קלושים ביותר.
    רק לאחר בדיקה באינטרנט גיליתי שזרע חי עד 72 שעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ אשכנזי

מאיה
    05/10/2015

קראתי באחת התגובות שנכתבו על ידי הפרופסור שממצוע חיות הזרע בגוף האשה הוא עד כ40 שעות. אני מבינה שלא ניתן לשלול. אך האם ניתן לומר שסיכויי קליטה טבעית בקיום יחסי מין יומיים לפני ביוץ פחותים משמעותית מהחזרת בלסטוציסט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ אשכנזי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/10/2015

הסיכוי להירין ספונטני מקיום יחסי מין הינו 6-8% ב,בעוד שהיזרת בחסטוציסט הינה בעלת 30-40% להשתרשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה

מאיה
    06/10/2015

תודה על מהירות המענה והסובלנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו