מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קליטה טבעית או הריון מivf?לילי05/10/2015
שלום! בת 29, לאחר החזרה של 2 בלסטוציסטים' הוחזרו חמישה ימים לאחר ביוץ). החזרה על בסיס פיוריגון (כשבוע וחצי) ואוביטרל. אתמול ביצעתי בדיקת בטא שיצאה חיובית- 728.
בצהרי היום שבו הזרקתי את האוביטרל קיימתי עם בעלי יחסי מין לא מוגנים. זה אירע בסביבות הצהריים והזרקתי אוביטרל בשעה שמונה בערב. זאת אומרת שעברו כ40 שעות מרגע יחסי המין ועד לביוץ שנגרם עקב האוביטרל. האם יתכן ומה הסיכוי של הפרייה טבעית? אנחנו מטופלי ivf pgd עקב נשאות לטאי זקס ולא היינו מעוניינים להיקלט באופן טבעי.
כיום אני יודע שזרע שורד עד 72 שעות, אך מה הסבירות לכך? האם הממוצע נוטה יותר ליממה וקצת מבחינת חיות הזרע?
אני יודעת שאחוזי ההצלחה של החזרת בלסטוציסט גבוהים יותר מקליטה טבעית, אך בכמה בהתחשב בנ״ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מאמי
שירה05/10/2015את יכולה לתת לי קצת הסבר למה לוקחים תמיכה של זריקות לפני ההחזרה?? אני אמורה להחזיר מוקפאים אני בת 24 ואני לא יודעת כל כך איך זה מתבצע והרופא שלי בחו״ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקליטה טבעית או הריון מivf? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר05/10/2015מטופלות PGD מתבקשות להשתמש באמצעי מניעה במהלך הטיפול על מנת למנוע הריון טבעי. לא ניתן לשלול כי מדובר בהריון טבעי במקרה שלכם, ועלייך לעדכן את הצוות שעוקב אחרייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי לא נאמר לי על כך בבית החולים
מאיה05/10/2015זה היה הטיפול השלישי. לעולם לא נאמר לי לא לקיים יחסים או לחלופין לקיים עם אמצעי מניעה. יתרה מכך, הודעתי על כך למרפאה ונאמר לי על ידי האחות שהסיכויים קלושים ביותר.
רק לאחר בדיקה באינטרנט גיליתי שזרע חי עד 72 שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי
מאיה05/10/2015קראתי באחת התגובות שנכתבו על ידי הפרופסור שממצוע חיות הזרע בגוף האשה הוא עד כ40 שעות. אני מבינה שלא ניתן לשלול. אך האם ניתן לומר שסיכויי קליטה טבעית בקיום יחסי מין יומיים לפני ביוץ פחותים משמעותית מהחזרת בלסטוציסט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2015הסיכוי להירין ספונטני מקיום יחסי מין הינו 6-8% ב,בעוד שהיזרת בחסטוציסט הינה בעלת 30-40% להשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
מאיה06/10/2015תודה על מהירות המענה והסובלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)