מבקשת מאוד את דעתכם רופאים יקרים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מבקשת מאוד את דעתכם רופאים יקרים
    גל
    06/05/2008

לאחר 2 IVF (זקיק אחד שהופרה ותואר כעובר טוב מאוד) אני בהליך IVF שלישי. במעקב ראשון לאחר 4 ימי טיפול (מונוגון) E2 היה 106 ופרוגסטרון היה 4.1. לאחר 3 ימים הE2 צמח ל 206 והפרוגסטרון קפץ ל23.1. יש לציין כי המחזור הפסיק לי ביום הבדיקה השני. היה ארוך מן הרגיל. יש זקיק 18 ואני מזריקה צטרוטייד למניעת ביוץ. ממה נובעת התמונה ההורמונאלית? יש לי הרגשה שהגוף שלי משתגע. האם יש לי עוד סיכוי לניסיון הזה? תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום גל

ד''ר דוד ישי
    06/05/2008

התמונה מוזרה. ה E2 נמוך יחסית לגודל הזקיק. הפרוגסטרון לעומת זאת גבוה ומתאים למצב שלאחר ביוץ למרות הצטרוטייד . כדאי לחזור על הבדיקות ולראות שלא מדובר בטעות. לצערי,אם זה המצב האמיתי, נראה לי שהמחזור התפספס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. שאלה נוספת לטיפת אופטימיות..

גל
    07/05/2008

היום נבדקתי והתוצאות : זקיק 21. E-2 עלה ל-360 (היה לפני יומיים 206) והפרוגסטרון קפץ ל34 (היה 23 לפני יומיים). זאת למרות 6 מונוגון ביום וצטרוטייד ב-3 ימים האחרונים. הרופא הפסיק לי את הטיפול. שאלתי: מה אפשר ללמוד מכך על התנהלות גופי? והאם זה סימן לאי הצלחת טיפול נוסף בעתיד? אני בת 42. לאור כל הבדיקות הכל בסדר אצלי.. תודה רבה וחג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גל שלום

פרופ' שחר קול
    07/05/2008

ההחלטה להפסיק הטיפול - נכונה.
    אין להסיק מכישלון מחזור זה לגבי העתיד.
    יש להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי הפרוטוקול הטיפולי בהמשך, בכדי לצמצם הסיכון לביוץ מוקדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! זה פורום מדהים!!

גל
    08/05/2008

ביום השואה, שמעתי פסיכיאטר שאמר כי לעיתים מילים קשות - יש להם השפעה רדיואקטיבית. כך גם יכולה אמירה של רופא לרצוח את תקוותו של אדם, גם אם אחכ כך תיקן את אמירתו.. זה לא סותר את אמירת האמת. תיזמון וצורה - הם קריטיים. אתם נותנים כאן חמצן תקווה לכל כך הרבה אנשים, תבורכו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו