מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תשובה לבדיקת הריוןאביב06/10/2015
שלום ותודה מראש, היום עשיתי בדיקת הריון לאחר החזרת עובר ולהלן התוצאות: e2-1300 בטא- 650 פרוגסטרון- 2.14 מה זה אומר?? לאחר שעה פתאום יש לי דימומים כמו מחזור..תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לבדיקת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר07/10/2015לפי בדיקת הבטא ,יש הריון ,רק רמת הפרוגסטרון מאוד נמוכה ואם זה לא טעות יתכן שההריון לא תקין ולכן החלו דימומים.
תחזרי מחר על הבטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון נוספת
אביב07/10/2015תודה על התשובה...היום עשיתי שוב את הבדיקות והתוצאות יצאו: בטא: 950. E2:640 פרוגסטרון:1.73
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר07/10/2015צריך להמשיך בבדיקת בטא כל יומיים.
באיזה יחידות זה הפרוגסטרון.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
אביב07/10/2015זה רשום ככה 1.73 NMOL/L
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון - תגובה
פרופ` דוד בידר07/10/2015עדיין הפרוגסטרון נמוך אך יש להמשיך בבדיקת הבטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
אביב08/10/2015תודה רבה על התמיכה והעזרה...היום עשו לי בדיקה וראו שק ברחם ממוקם במקום הנכון ואמרו שזה נראה טוב... מה יכולה לביות הבעיה עם הפורגסטרון? והאם יש אפשרות להריון תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שיעזור
אילנית08/10/2015להשכלה כללית של כולם:
הגופיף הצהוב נוצר בשחלה, לאחר הביוץ, מהזקיק ממנו חרגה הביצית. הגופיף הצהוב מפריש את ההורמון פרוגסטרון, שהינו חיוני להתפתחות ההריון. מטרת הורמון ההריון, ה- בטא HCG, שמופרש במהלך ההריון, הינה לגרות את הגופיף הצהוב, כך שהמשך הפרשת הפרוגסטרון תאפשר את השרדות ההריון הצעיר. במידה ואין הריון, הגופיף הצהוב יפסיק כעבור כשבועיים מהביוץ לתפקד, רמות הפרוגסטרון יפלו, רירית הרחם תתפרק ויופיע דמם וסתי.
מה היא "אי ספיקה" של הגופיף הצהוב?
במקרים נדירים הגופיף הצהוב לא מפריש מספיק פרוגסטרון. ללא פרוגסטרון ההריון לא שורד. ניתן לטפל בהפרעה על ידי נתינת תוספת של פרוגסטרון בצורת נרות (אוטרוגסטן או אנדומטרין) או זריקות (גסטון).
מפרוגסטרון אין נזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שיעזור
אילנית08/10/2015הי, אני לא רופא, אבל לא מבינה למה לא המליצו לך לקחת תמיכה של פרוגסטרון. אולי ההריון תקין והגופיף הצהוב לא מתפקד כשורה וזה מה שגורם לירידה בפרוגסטרון. יש זריקות פרוגסטרון בעלות השפעה חזקה שיכולות להפסיק דימום. פרוגסטרון חדוש מאוד בשמירה על העובר. להפסיד אין מה...
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקווה שיעזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/10/2015במקומך הייתי שוקל מתן זריקות גסטון מידי יום כל עוד ערכי הביטה עולים לפי הציפיות עד לקבלת אישור שקיים שק היריון תוך רחמי(כשבוע לאחר קבלת התשובה החיובית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שיעזור - תגובה
פרופ` דוד בידר08/10/2015זה ממש לא ככה ותיקון הפרוגסטרון לא ישפר את תוצאות ההריון היות ופרוגסטרון לא תקין הוא ביטוי של הריון לא תקין.
עניין אי ספיקת גופיף צהוב זוהי בעיה גדולה ולא ברור לי האם ממש קיים דבר כזה.
על מנת להוכיח את מה שנכתב היה צורך לתת לחלק מהנשים פרוגסטרון ולחלק לא.
עד כמה שאני יודע זה לא עבד.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת מה לשעות
אביב08/10/2015אני לא מפסיקה לחשוב על זה כנראה שצריך לחכות ולראות אני חושבת טוב ומקווה שככה יהיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא יודעת מה לשעות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/10/2015מתן תוספת הפרוגסטרון בזריקות אינה מזיקה ,ויש לבצעה בבחינת אם זה לא יעזור לא יזיק(אין מה להפסיד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה חוזרת
אביב11/10/2015מה אתם חושבים על התוצאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקה חוזרת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2015תוצאות בטווח התקין
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)