מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופ' אשכנזילירון06/10/2015
שלום רב
אני מנסה מזה כשנה להיכנס להריון ללא הצלחה.
עברתי הזרעה שנכשלה.
הרופא שלי אינו יודע להסביר את אי הפריון שלי. נמצאה ציסטה 2 מ"מ על השחלה, אך דבר זה איננו מהווה בעיה לאי הפריון.
פרופיל הורמונלי תקין לחלוטין וכן בדיקת זרע תקינה.
האם לאור כל זאת אני מתאימה לטיפול ivf? אינני מוכנה לחכות יותר , כל חודש אני מתאכזבת יותר ויותר עד כדי פגיעה באיכות החיים שלי ושל בעלי.
אני ובעלי מעוניינים בטיפול כזה, וגם תאומים באים בחשבון.
מעוניינת בדעתך והמלצתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' אשכנזי
לירון06/10/2015גילי הוא קרוב ל 30
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/10/201520% מהזוגות הפונים לטיפול פוריות סובלים מאי פריון על רקע בלתי מוסבר,ולכן הטיפול המתחחיב מלבד הבירור ההורמונלי צילום הרחם ובדיקת הזרע המתחייב כולל טיפולים בהשראת ביוץ+ הזרעות תוך רחמיות,שלושה מהטיפולים צריכים להיות עם זריקות של גונדוטרופינים,ובצורה כזו 60% מהמטופלים הכנסו להיריון,השאר נדרשים להפריה חוץ גופית שינה הליך המאפשר גם בירור חלק מבעיית האי פריון הבלתי מוסבר ,וגם הליך המאפשר כניסה להיריון,נתוני המעבדה במצב זה חושפים לעיתים בעיות באיכות הביציות ,בעיות בהפריה בעיות באיכות העוברים המקשים על ההשתרשות ומסבירם במידה רבה את הרקע לאי פריון הבלתי מוסבר,מרבית התקלות ניתנות לתיקון במחזורים הבאים.
לכן צריך לזכור שטיפול הפריה הינו חודרני ומצריך הליך כירורגי של דיקו שחלה וכומ כן הרדמה ,להן יש לבצע את המינומום הנדרש כפי שצוין לפני הליכה שרירותית להפרי חוץ גופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)