שאלה לפרופ' אשכנזי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' אשכנזי
    לירון
    06/10/2015

שלום רב
    אני מנסה מזה כשנה להיכנס להריון ללא הצלחה.
    עברתי הזרעה שנכשלה.
    הרופא שלי אינו יודע להסביר את אי הפריון שלי. נמצאה ציסטה 2 מ"מ על השחלה, אך דבר זה איננו מהווה בעיה לאי הפריון.
    פרופיל הורמונלי תקין לחלוטין וכן בדיקת זרע תקינה.
    האם לאור כל זאת אני מתאימה לטיפול ivf? אינני מוכנה לחכות יותר , כל חודש אני מתאכזבת יותר ויותר עד כדי פגיעה באיכות החיים שלי ושל בעלי.
    אני ובעלי מעוניינים בטיפול כזה, וגם תאומים באים בחשבון.
    מעוניינת בדעתך והמלצתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפרופ' אשכנזי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' אשכנזי

לירון
    06/10/2015

גילי הוא קרוב ל 30

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לפרופ' אשכנזי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/10/2015

20% מהזוגות הפונים לטיפול פוריות סובלים מאי פריון על רקע בלתי מוסבר,ולכן הטיפול המתחחיב מלבד הבירור ההורמונלי צילום הרחם ובדיקת הזרע המתחייב כולל טיפולים בהשראת ביוץ+ הזרעות תוך רחמיות,שלושה מהטיפולים צריכים להיות עם זריקות של גונדוטרופינים,ובצורה כזו 60% מהמטופלים הכנסו להיריון,השאר נדרשים להפריה חוץ גופית שינה הליך המאפשר גם בירור חלק מבעיית האי פריון הבלתי מוסבר ,וגם הליך המאפשר כניסה להיריון,נתוני המעבדה במצב זה חושפים לעיתים בעיות באיכות הביציות ,בעיות בהפריה בעיות באיכות העוברים המקשים על ההשתרשות ומסבירם במידה רבה את הרקע לאי פריון הבלתי מוסבר,מרבית התקלות ניתנות לתיקון במחזורים הבאים.
    לכן צריך לזכור שטיפול הפריה הינו חודרני ומצריך הליך כירורגי של דיקו שחלה וכומ כן הרדמה ,להן יש לבצע את המינומום הנדרש כפי שצוין לפני הליכה שרירותית להפרי חוץ גופית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו