אובדת עצות ועל סף יאוש. זקוקה לעזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אובדת עצות ועל סף יאוש. זקוקה לעזרה
    vika
    08/10/2015

11 יום אחרי החזרת 2 מוקפאים התחיל הבוקר הפרשה חום בהיר בניגוב ויש כאבי מחזור.
    יום ראשון אמורה לעשות בדיקת ביטא
    התקשרתי ואמרו לי בכל מקרה לבוא לבדיקת ביטא

אני בת 36. בעלי בן 37. יש לנו בן כמעט בן 4 מהזרעה על בסיס טבעי. והיתה הפלה לפני כשנתיים גם אחרי הזרעה על בסיס טבעי.

אנחנו בלתי מוסברים. כל הבדיקות תקינות. כולל צילום רחפ, הטרוסקופיה, בדיקת זרע. בדיקה הורמונלית.

אנחנו אחרי בערך 10 הזרעות - 7 על בסיס טבעי ועוד 3 עם הרומונים. ואחרי 3 החזרות.
    זהו נגמרו המוקפאים.

זה מאייש במיוחד שאין סיבה לאי פוריות הזו.

מה אנחנו עוד יכולים לעשות? יש עוד בדיקות שאפשר לברר וכדאי לעשות?
    אולי מפספסים משהו?

אני ממש עצובה. כבר שנתיים כמעט בתוך התהליך הזה. ולא מבינה מה השתבש אחרי ההפלה.
    כי שני ההריונות באו אומנם בהזרעה על בסיס טבעי אבל באו יחסית מהר. (הראשון במחזור השלישי והשני שנפל, ישר בהזרעה הראשונה).

מה הייתם ממליצים לי לעשות?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדת עצות ועל סף יאוש. זקוקה לעזרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/10/2015

מתקבל הרושם שבהתחשב בגילך והרקע שלך הינך בס״הכ בעלת סיכויים מצויינים להשגת היריון,חזקה על הרופא שלך שישלים את כל הבדיקות הנדרשות הכרוכות בכשלון חוזר על מנת לשפר את סיכוייך להרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביחידה בה אני מטופלת נאמר כי אין

vika
    08/10/2015

צורך בבדיקות נוספות. וכי אין עוד בדיקות. אולי הם מפספסים משהו.

יתרה מזו, אחד הפרופסורים ביחידה אמר לי שהוא לא מבין מה אני עושה שם בטיפולים. מרוב שאין סיבה לאי פוריות.
    דווקא זה מה שמדאיג. אם אין סיבה למה אין הריון כל כך הרבה זמן במיוחד עם טיפולים?

כי ברור שיש סיבה שלא עולים עליה.

לכן אשמח לדעת באם יש עוד בדיקות שאפשר לעשות במיוחד עם אנשים שאין להם סיבה לאי פריון.

אי אפשר להאשים חוסר מזל כל כך הרבה זמן.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביחידה בה אני מטופלת נאמר כי אין - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/10/2015

ההייתי ממליץ לך בשלב זה להתאזר בסבלנות ולפעול לפי הנחיות היחידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתעקשי על בדיקות קרישיות

לילי
    10/10/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת קרישיות לא עושים

ויקי
    10/10/2015

אם יש הפלות חוזרות,?
    מה בעצם מגלים שם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת קרישיות לא עושים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/10/2015

הפרעות בגורמי קרישיות הדם הגורמים לקרישיות יתר העלולה להפריע להשתרשות ועשויה להיות קשורה בהפלות ותחלואה הריונית נוספת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו