מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אובדת עצות ועל סף יאוש. זקוקה לעזרהvika08/10/2015
11 יום אחרי החזרת 2 מוקפאים התחיל הבוקר הפרשה חום בהיר בניגוב ויש כאבי מחזור.
יום ראשון אמורה לעשות בדיקת ביטא
התקשרתי ואמרו לי בכל מקרה לבוא לבדיקת ביטא
אני בת 36. בעלי בן 37. יש לנו בן כמעט בן 4 מהזרעה על בסיס טבעי. והיתה הפלה לפני כשנתיים גם אחרי הזרעה על בסיס טבעי.
אנחנו בלתי מוסברים. כל הבדיקות תקינות. כולל צילום רחפ, הטרוסקופיה, בדיקת זרע. בדיקה הורמונלית.
אנחנו אחרי בערך 10 הזרעות - 7 על בסיס טבעי ועוד 3 עם הרומונים. ואחרי 3 החזרות.
זהו נגמרו המוקפאים.
זה מאייש במיוחד שאין סיבה לאי פוריות הזו.
מה אנחנו עוד יכולים לעשות? יש עוד בדיקות שאפשר לברר וכדאי לעשות?
אולי מפספסים משהו?
אני ממש עצובה. כבר שנתיים כמעט בתוך התהליך הזה. ולא מבינה מה השתבש אחרי ההפלה.
כי שני ההריונות באו אומנם בהזרעה על בסיס טבעי אבל באו יחסית מהר. (הראשון במחזור השלישי והשני שנפל, ישר בהזרעה הראשונה).
מה הייתם ממליצים לי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אובדת עצות ועל סף יאוש. זקוקה לעזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/10/2015מתקבל הרושם שבהתחשב בגילך והרקע שלך הינך בס״הכ בעלת סיכויים מצויינים להשגת היריון,חזקה על הרופא שלך שישלים את כל הבדיקות הנדרשות הכרוכות בכשלון חוזר על מנת לשפר את סיכוייך להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביחידה בה אני מטופלת נאמר כי אין
vika08/10/2015צורך בבדיקות נוספות. וכי אין עוד בדיקות. אולי הם מפספסים משהו.
יתרה מזו, אחד הפרופסורים ביחידה אמר לי שהוא לא מבין מה אני עושה שם בטיפולים. מרוב שאין סיבה לאי פוריות.
דווקא זה מה שמדאיג. אם אין סיבה למה אין הריון כל כך הרבה זמן במיוחד עם טיפולים?
כי ברור שיש סיבה שלא עולים עליה.
לכן אשמח לדעת באם יש עוד בדיקות שאפשר לעשות במיוחד עם אנשים שאין להם סיבה לאי פריון.
אי אפשר להאשים חוסר מזל כל כך הרבה זמן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביחידה בה אני מטופלת נאמר כי אין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/10/2015ההייתי ממליץ לך בשלב זה להתאזר בסבלנות ולפעול לפי הנחיות היחידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתעקשי על בדיקות קרישיות
לילי10/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קרישיות לא עושים
ויקי10/10/2015אם יש הפלות חוזרות,?
מה בעצם מגלים שם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת קרישיות לא עושים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2015הפרעות בגורמי קרישיות הדם הגורמים לקרישיות יתר העלולה להפריע להשתרשות ועשויה להיות קשורה בהפלות ותחלואה הריונית נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)