מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה נוספתשירה08/10/2015
אני בת 24 וחודש שעבר בוצע הפרייה עקב בעיה בצורה של בעלי אחוז בודד . חוץ מזה כל שאר הדברים האחרים נבדקו והכל תקין. הוחזרו שני עובריים טריים. ללא הצלחה. נשארו מוקפאים ואני לפני החזרת מוקפאים... מה יכולה להיות הבעיה אם אני בחורה צעירה והוסת והביוץ הם סדירים לאי השתרשות?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/10/2015לא חייבת להיות בעיה ,ואין כל ערובה להצלחה כבר במחזור הראשון,למרבה הצער שיעורי ההצלחה בגילך אינם מעפילים מעבר ל-40-50% ולכן עלייך להיות סבלנית ולהמשיך בטיפול כמצופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת וחוששת
שירה10/10/2015אני מודאגת ורצות מחשבות אולי בכלל אני לא הכנס להריון והטיפולים לשווא??? כל החברות סביבי בגילי 24. והריון ללא שום בעיה.... איזה פרוטוקול עדיף לפני החזרת מוקפאים כדורים או על בסיס טבעי אני מבייצת והוסת סדירה.. מה לפי דעתך? האם כדאי לעשות הנצה בגילי או בדיקה גנטית לעוברים?? יש לציין כי נבדקתי גנטית לפני הפריה ולא מצאו אצלי במה שבדקו לפי המוצא בעיה גנטית.... מה אתה חושב ? האם ניתן להחזיר יותר משני עוברים? הפרייה ראשונה לפני כחודש הוחזר שניים ללא הצלחה...תודה על המענה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
שירה10/10/2015מקפיצה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב
שירה11/10/2015,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה שוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/10/2015אני מעדיף החזרת עוברים מוקפאים במחזור טיפול הורמונלי תחליפי,בשלב זה לא הייתי ממליץ על הנצה,החזירי 2-3 עוברים לאחר ההפשרה תחוי באיכותם,לכל היתר ניתן להפשיר 3-4 עוברים ולגדלם לשלב בלסטוציסט ולהחזיר 1-2 בלסטוציסטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה למה אבל לא כרגע הנצה?
שירה11/10/2015למה אין העדפה לעשות הנצה כבר בטיפול הזה??? ועל איזה טיפול מדובר כדורים או ביוץ רגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירה11/10/2015מזאת אומרת טיפול הורמונלי תחליפי תודה על המענה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2015טיפול הורמונלי
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)