דיכוי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום
 
  • דיכוי
    מיכל
    06/05/2008

    רקע בקצרה. בת 29. מנסים להרות שנתיים. לא מוסברים. מחזורים סדירים. לאחר 4 IVF כושלים ו-3 החזרות מוקפאים כושלות. בעבר הריון כימי אחד במחזור טבעי ואחר במחזור IVF.

    בחודש ינואר האחרון הזרקתי בפעם האחרונה חצי אמפולה של דקא 3.75 לקראת טיפול IVF בפרוטוקול ארוך. לאחר שבועיים מבדיקת הריון שלילית בצעתי מעקב זקיקים והתברר שאני עדיין תחת דיכוי. לאחר 3 שבועות פרוגילוטרון התחלתי במחזור IVF מלא (פרוטוקל קצר, דקא 0.1 מהיום השני לוסת), שגם הוא לא צלח.

    היום, שבועיים וחצי לאחר קבלת הוסת ביצעתי US ובדיקות דם. E2 - 270, פרוג'- 1.7. זקיקים של 12 מ"מ, רירית 4.6 ו-3 ממצאים עכורים כשהגדול 16 מ"מ.

    אני מבינה שאני עדיין תחת דיכוי. האם האפשרות היחידה שלי להתחיל בטיפול נוסף (מוקפאים) היא שוב באמצעות פרוגילוטרון ? האם יש סיכוי שאחכה ומתישהו יתפתח ביוץ טבעי (בעבר כאמור לא היו בעיות ביוץ וגם היתה החזרת מוקפאים אחת במסגרת מחזור טבעי) ?

    תודה!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכוי

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • מיכל שלום

    פרופ' שחר קול
    06/05/2008

    E2 - 270, פרוג'- 1.7. זקיקים של 12 מ"מ, כנראה שכבר לא בדיכוי. יש פעילות שחלתית.
    דרך אגב, ההורמון המושפע ע"י דקפפטיל הוא ה - LH, אין נתון שלו.
    אפשר לתזמן החזרה על סמך מחזור טבעי.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו