מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי המשך טיפול - בלתי מוסבריםvika15/10/2015
אחרי שגם החזרה 3 נכשלה ולא נשארו מוקפאים, ישבנו מול פרופסור היחידה. שקרה את התיק שלנו בעיון רב והוא פשוט פנה אליי בשאלה - "אני לא מבין מה את עושה פה".
ואכן כל הבדיקות תקינות. גם שלי וגם של בעלי.
שנתיים אחרי הפלה עקב הריון שלא התפתח. גרידה
צילום רחם והטרוסקופיה גם תקינים
יש לי ילד כמעט בן 4. הריון ולידה תקינים - הריון עם הזרעה על ביוץ טבעי
בגדול אמר כי אין עוד בדיקות שאפשר לעבור. ציין כי אין צורך במקרה שלי לעשות בדיקת קרישיות יתר (אני לא מבינה למה לא כדאי לעשות? ולכסות גם את הפינה הזו)
בכל מקרה נתן לי פרוטוקול ארוך והוסיף סטרואידים
ששאלתי אותו למה, הוא אמר שלפעמים ששום דבר לא עוזר מנסים גם את הסטרואידים ואולי יעזור.
אני לא מבינה את תפקיד הסטרואידים במקרה שלי - שבעצם אין שום בעיה נראית לעין (כי אם לא היתה בעיה הרי מזמן הייתי בהריון).???
אשמח אולי אתם תאירו את עיניי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי המשך טיפול - בלתי מוסברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2015כאשר מדובר באי פריון על רקע בלתי מוסבר חלק מהטיפולים הינם על בסיס ניסיון וטעיה,ובכלל זה מתן סטרואידים.אין מניעה לברר גם את קרישיות הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכולה לברש מרופא משפחה?
ויקי15/10/2015והאם יש לזה שם מקצועי או רק לרשום לו קרישיות יתר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך
דינה15/10/2015גם אנחנו לא מוסברים אחריי שלל בדיקות-תבדקי שעשיתם:
פרופיל הורמונלי , זרע, צילום רחם, היסטרוסקופיה, קרישיות יתר-רוב הרופאים יודעים מה בודקים אבל יש עוד כמה בדיקות שנעשות בבית חולים שעולות כסף, קריוטיפ.
לי בטיפולים אחרי כמה הריונות כימיים נתנו באופן אמפירי קלקסן לפי משקל וסטרואידים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דינה. כמה טיפולים עברת
vika16/10/2015לפני שנתנו לך סטרואידים?
האם זה עזר?
לי היתה הפלה עם גרידה מלפני שנתיים ומאז לא מצליחים להשיג הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטרואידים
דינה16/10/2015בשאיבה השלישית קיבלתי סטרואידים החל מיום השאיבה... ההריון התחיל יפה אך לצערי הסתיים בשבוע 12...זה הפעם הראשונה שהגעתי כל כך רחוק... פעמים קודמות (4) הגעתי עד שבוע 5...
וגם לפני הסבב הזה ביצעתי לראשונה פיפל....
כך שמשהו מזה נראה לי השפיע לטובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוףףף כל כך הרבה הורמונים לגוף
vika16/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני יכולה לברש מרופא משפחה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/10/2015זוהי פרופיל שלם של בדיקות -פרופיל(בדיקות) קרישיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה למענה. תודה
vika19/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה אחרונה בנושא זה. בבקשה לענות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2015ישנן עוד בדיקות בפרופיל המלא של הקרישיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול לומר מה חסר כדי שאבקש
vika20/10/2015מרופא המשפחה?
אני ממש רוצה לבדוק גם את הנושא הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אתה יכול לומר מה חסר כדי שאבקש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2015פקטור V ליידן – זוהי מוטציה נקודתית בפקטור קרישה מספר 5. פקטור 5, הוא פקטור חשוב, שכן רוב המערכת למניעת קרישה פועלת ע"י פירוקו ולאחר המוטציה, הוא הופך להיות עמיד יותר.
מוטציה בפקטור II – מוטציה גנטית בפקטור מספר 2.
MTHFR – חסר גנטי באנזים אשר אחראי לייצור של חומצה פולית. לבעלי מוטציה זו, יש רמה נמוכה של חומצה פולית ורמה גבוהה של הומוציסטאין, הגורם לקרישת יתר. בנוסף לסיכון הקרישה יש לבעלי מוטציה זו סיכון רב יותר למומים במערכת העצבים, עקב החוסר בחומצה פולית.
חסר מולד באחד מ3 מרכיבים חשובים של המערכת למניעת קרישה – PROTEIN C , PROTEIN S, AT III.
APC-resistence
Homicysteine
Fibrinogen mutations
Prothrombin* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)