שאלה חשובה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    מור
    21/10/2015

האם ישנם הבדלים באחוזי ההצלחה בין עובר בן 3 ימים לבין בלוציסט בן 5 ימים?
    הכוונה בשאלה, שהאם לאחד מהם יש סיכויי השתרשות טיפה גבוהה מבחינה מדעית ברחם או שאין הבדל כלל?
    אשמח לפירוט
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    22/10/2015

יש לגבי העניין חילוקי דעות .
    לא כל העוברים של הנשים יגיעו לשלב בלסטוציסט אך יגיעו ליום 3 ויהיו יפים, ולכן בשלב זה אצלנו עדיף קודם כל להחזיר ביום 3 ואם בהמשך לא הולך אז אפשר לנסות לגדל לבלסטוציסט.
    הקופות לא מאשרות טיפולים אם לא הוחזרו עוברים.
    יכול להיות שבעתיד, לאחר שנקבל ניסיון, נדע יותר טוב לענות על השאלה.
    למרות זאת יש רופאים שממליצים בלסטוציסט ועל ידי כל המטופלת חושבת שתהיה השרשה יותר מוצלחת אך בשלב זה , זה לא עובד ככה.
    אם מדובר בצעירה אזי ויש הרבה ביציות ניתן לעשות ,ואילו במבוגרות יש סיכויי רב שלא יהיו בלסטוציסטים ולא תהיה החזרה והיא מפספסת עובר טוב ביום 3....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, שאלה נוספת

מור
    22/10/2015

תודה על תשובתך, אני שואלת כיוון שנשארו לי שלושה מוקפאים מהשאיבה האחרונה כשביצית אחת גידלו לבלוציסט והשניים הנותרים עוד ביומם השלישי....לכן במידה ואקבל מחזור החודש, כלומר במידה וההחזרה הנוכחית נכשלת, האם כדאי לי לנסות להחזיר את העובר הבלוציסט?
    אגב אני בת 23. פרופיל הורמונאלי תקין. בעיית זרע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, שאלה נוספת - תגובה

פרופ` דוד בידר
    23/10/2015

כדאי להחזיר הבלסטוציסט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו