לפני טיפולי פוריות . .

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפני טיפולי פוריות . .
    עדי
    22/10/2015

שלום,
    יש לי PCO מזה שנים. הפסקתי גלולות לפני חצי שנה. לפני חודשיים התחלתי לשתות שיח אברהם ובחודשיים האלו המחזור לפי הספר [תוך 28 ימים למשך 5 ימים] - קיבלתי פעמיים מאז. חודש הבא חוזרת לטיפולי פוריות [יש לי 2 ילדים].
    האם להפסיק את השיח אברהם לפני?
    האם השיח אברהם משנה 'מלאכותית' תוצאות של בדיקה הורמונלית?
    האם זה שאני מקבלת מחזור תחת שיח אברהם בוודאות אני גם מבייצת?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני טיפולי פוריות . .

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני טיפולי פוריות . . - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/10/2015

ברפואת הצמחים המודרנית נחשב שיח אברהם לצמח ייחודי במנגנון השפעתו ההורמונאלית. הוא משפיע על המאזן ההורמונאלי דרך התערבות בהשפעת ההיפותלמוס על פעילות בלוטת יותרת המוח, דבר הגורם להגברת הפרשה של LH והפחתת FSH, ובכך משפר את פעילות הגופיף הצהוב ומגביר הפרשת פרוגסטרון בשחלה.
    בכל מקרה כאשר תפני לטיפול פריון עלייך לפעול לפי הוראות הרופא המטפל שכנראה ימליץ לך להשתמש בתכשירים רפואיים להשראת ביוץ ןלכן יפסיק את השימוש בצמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

עדי
    22/10/2015

בעוד כחודש אני מגיעה לראשונה מזה זמן למרפאת פוריות לטובת פרופיל הורמונלי במחזור. האם להפסיק לפני כן את השיח אברהם לטובת הבדיקות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/10/2015

להפסיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו