שאלה דחופה דחופה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה דחופה
    שירה
    22/10/2015

שלום אני בת 24 הפרייה ראשונה ללא הצלחה. בעיית זרע מורפולוגיה אחד אחוז. אני לפני החזרת מוקפאים... הייתי היום בביקורת של היום הראשון לווסת באולטרסאונד ונצפתה ציסטה קצת גדולה בשחלה השמאלית.... האם זה יכול להעלם עכשיו בזמן הווסת בימים הללו של הווסת!? האם ניתן להתחיל טיפול עם היא לא נעלמה? ( לפי דעתו של הרופא שלי עם היא לא תעלם אז לא ניצן לעשות החודש החזרה...) אני צריכה לשוב לביקורת שוב ביום ראשון לראות האם הציסטה נעלמה.. בנתיים אני ממשיכה עם אסטרופם האם זה בסדר??? יש לציין כי מעולם לא השתמשתי בגלולות... ואמרו לי כי ניתן להשתמש בגלולות עם הציסטה לא תעלם ... כדאי שהיא תספג .. זה לא יכול לעשות לי רע??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

שירה
    22/10/2015

מקפיצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה שוב

שירה
    23/10/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה דחופה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/10/2015

ההמלצה היא שתפעלי לפי הוראות הרופא המטפל-חזקה עליו שהוא מנחה אותך באופן האופטימאלי בנסיבות המקרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו