צליאק ו-IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צליאק ו-IVF
    שוש
    29/10/2015

שלום רב,יש לי צליאק וברוב טיפשותי,לא שמרתי על אוכל נטול גלוטן, מכיוון שמעולם לא היו לי סימפטומים.
    לאחר ביקור אצל המוטולוג, נאמר לי כי צליאק גורם לקרישיות יתר(בדיקה אליה נישלחתיעכשיו בעקבות ההפלות),
    כמו כן, נאמר לי, כי ייתכן ששלושת ההפלות שלי נבעו מכך שלא שמרתי על דיאטת נטולת גלוטן. ושהאי פוריות שלי בעקבות כך.הצליאק...
    בעבר שאלתי מספר רופאים מומחים לטיפולי פוריות אצלם טופלתי, איש מהם לא ידע שיש קשר ובעצם די פסלו את הקשר.
    האם היום יש יותר מחקרים על כך? יותר ידע? אכן יש קשר ברור?
    אשמח לדעת את דעתכם וכמובן עכשיו שומרת על דיאטה נטולת גלוטן, ומודעת לנזקים העתידיים. בתקווה שלא מאוחר מידי והרסתי את סיכויי להכנס להריון תקין ומלא.
    המון תודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צליאק ו-IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשיתי נזק???

שוש
    30/10/2015

תודה על המאמר.
    זה רק הבהיר לי עד כמה טעיתי ופגעתי בעצמי בכל שנות טיפולי ה ivf.ההפלות והכישלונות.
    האם עכשיו שאשמור בקפדנות על אוכל נטול גלוטן, יש סיכוי?
    אני מאוד מיואשת וכועסת על עצמי וגם כועסת על כל שאר המומחים שמעולם לא אמרו לי מה שאתה כרגע אמרת(המאמר). אבל מה שהיה היה ואין לי דרך לחזור אחורה.
    מה דעתך?
    תודה ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי נזק??? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/10/2015

בהחלט התנהלות נכונה,טיפול מונע מתאים,ותמיכה הולמת המטרה תושג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו