מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מוקפאים
    נעמה
    31/10/2015

שלום,
    אני בת 36 ויש לי שישה עוברים מוקפאים. אם אני מתכננת הריון נוסף רק עוד שנתיים, מפחדת שעוברים האלה לא יספיקו ואז כבר הטיפול יניב פחות עוברים טובים בשל הגיל. האם יש דרך שבה אוכל להקפיא כעת עוד עוברים? אמרו לי בהדסה שאא ליצור עוד עוברים כל עוד יש מוקפאים. תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוקפאים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    01/11/2015

הדרך היחידה להקפיא עוברים זה לחזור על הפעולה שעשית כבר בעבר.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואני חשבתי שהשאלה היתה ברורה

נעמה
    07/11/2015

שאלתי האם אפשר להקפיא עוד עוברים כאשר עדיין יש במלאי. האם קופת החולים מאפשרת תהליך נוסף. התשובה שלך היא על סף זלזול באינטליגנציה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואני חשבתי שהשאלה היתה ברורה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/11/2015

הקופה אינה מממנת הליך של שימור פוריות לעתיד,במידה ואת מעוניינת בהליך זה את עלולה לשאת בהוצאות,בכל מקרה מבחינה מעשית ההליך אפשרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואני חשבתי שהשאלה היתה ברורה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    08/11/2015

מהשאלה שלך הבנתי אחרת כי לא כתבת ברור וזה לא היה זלזול.
    לעניין הקופה אזי צריך להתעניין בקופה ולראות מה הביטוח שלך נותן.
    אם יש לך ,למשל, ביטוח מירבי, אז כדאי לפנות במכתב ליועץ שלהם ,שנותן אישורים, להסביר לו המצב ואת מה שאת משלמת ויתכן ותקבלי אישור נוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו