ביוץ וטיפולי פוריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ וטיפולי פוריות
    יוסי
    02/11/2015

שלום,

אני ואשתי מנסים להרות כבר למעלה משנה. נראה שאצלה הכל די תקין והבעיה היא אצלי אבל בינתיים הרופא שלנו מתרכז בה. היא די בטוחה שהיא מרגישה מתי היא מבייצת ולכן היו לה כמה שאלות לגבי הטיפול, שהיא מקבלת. אולי תוכלו לעזור.
    1. האם אוביטרל מקדים ביוץ טבעי? אם אני אמורה לבייץ עוד 12 שעות ולוקחת אוביטרל, האם הביוץ יקדים?
    2. אם אני מרגישה כאבי ביוץ למשך כמה שעות, לאחריהם יש קורלציה עם חום השחר וסטיק לכך שהיה ביוץ, האם יש טעם לקחת אוביטרל?
    3. אם הביוץ סדיר כמו שעון ומורגש היטב על ידי כאבי ביוץ מקדימים וידוע על נפח זרע נמוך, האם לנסות טיפול באיקקלומין? הומלץ על ידי הרופא אבל יכול לגרום לתופעות לוואי כמו כאבים חזקים, בחילות וציסטות. ממה שקראתי זה עוזר בבעיות ביוץ. האם יתרונותיו עולים על חסרונותיו במקרה כמו שלנו?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ וטיפולי פוריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ וטיפולי פוריות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/11/2015

מתן האוביטרל במחזור טבעי מיועד חקיבוע הביוץ במידה ונעשים הזרעות כדי לתחום את טווח הביוץ למועד ההזרעה,האוביטרל משדרג גם את תפקוד הגופיף הצהוב-את ההזרעות יש לבצע בטווח של 24-36 ממתן האוביטרל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו