האם הפלה טבעית - זקוקה לעצה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם הפלה טבעית - זקוקה לעצה
    רינת
    04/11/2015

אני בת 36, הריון שלישי. אתמול בצהריים נצפה שק הריון ריק המתאים למס' ימי איחור במחזור ואני אמורה להיות בשבוע 6. הרופא ביקש להגיע לאוטרסאונד נוסף עוד שבוע, אך מאתמול בערב החל דימום שמתחזק לאט לאט. כעת דימום כמו מחזור מתון. לא יודעת מה לעשות - הרופא אמר שאם ההריון לא תקין, ייתכן שתהיה הפלה טבעית ואם לא, ישלח למיון והוא ממליץ על כדורים ולא גרידה לאור גיל ההריון הצעיר. איך אני יודעת אם החלה הפלה טבעית? באם במקרה כזה לא צריך כדורים? האם מקבלים ימי מחלה בגין מצב בריאותי כזה? אני לא ממש מצליחה לתפקד בעבודה ויש לי הרבה מטלות וכמובן שאף אחד לא יודע מה המצב. אודה לכל עצה או רעיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הפלה טבעית - זקוקה לעצה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/11/2015

בראש ובראשונה עלייך להיבדק בשנית,יתכן ותהיה הפלה שלימה ללא צורך בהתערבות,בשלב זה לא נדרשת כל חופשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התייעצות

רווית
    05/11/2015

תודה על התשובה. הייתי היום במיון, שם נאמר לי ששק ההריון עדיין ברחם ולא ניתן לדעת אם זה הריון מאוד צעיר או תחילת הפלה. מדובר בשק ללא עובר או חלמון בפנים. בינתיים יש לי דימום כמו מחזור חזק כולל קרישי דם. נאמר לי במיון להמתין עד לבדיקת הרופא בשבוע הבא או לחזור אליהם אם הדימום מחמיר או אני מרגישה לא טוב.אבקש לדעת כיצד עליי לאמוד את הדימום כדי לדעת אם יש החמרה הדורשת פנייה למיון. בנוסף, אם מדובר בהפלה טבעית, כמה ימי דימום נחשבים לתקופה נורמלית ותקינה? המחזור הרגיל שלי נמשך 5 ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התייעצות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/11/2015

מדובר בהליך לקראת הפלה ״טבעית״,הדמם עלול להמשך עוד מספר ימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו