מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם הפלה טבעית - זקוקה לעצהרינת04/11/2015
אני בת 36, הריון שלישי. אתמול בצהריים נצפה שק הריון ריק המתאים למס' ימי איחור במחזור ואני אמורה להיות בשבוע 6. הרופא ביקש להגיע לאוטרסאונד נוסף עוד שבוע, אך מאתמול בערב החל דימום שמתחזק לאט לאט. כעת דימום כמו מחזור מתון. לא יודעת מה לעשות - הרופא אמר שאם ההריון לא תקין, ייתכן שתהיה הפלה טבעית ואם לא, ישלח למיון והוא ממליץ על כדורים ולא גרידה לאור גיל ההריון הצעיר. איך אני יודעת אם החלה הפלה טבעית? באם במקרה כזה לא צריך כדורים? האם מקבלים ימי מחלה בגין מצב בריאותי כזה? אני לא ממש מצליחה לתפקד בעבודה ויש לי הרבה מטלות וכמובן שאף אחד לא יודע מה המצב. אודה לכל עצה או רעיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם הפלה טבעית - זקוקה לעצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/11/2015בראש ובראשונה עלייך להיבדק בשנית,יתכן ותהיה הפלה שלימה ללא צורך בהתערבות,בשלב זה לא נדרשת כל חופשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התייעצות
רווית05/11/2015תודה על התשובה. הייתי היום במיון, שם נאמר לי ששק ההריון עדיין ברחם ולא ניתן לדעת אם זה הריון מאוד צעיר או תחילת הפלה. מדובר בשק ללא עובר או חלמון בפנים. בינתיים יש לי דימום כמו מחזור חזק כולל קרישי דם. נאמר לי במיון להמתין עד לבדיקת הרופא בשבוע הבא או לחזור אליהם אם הדימום מחמיר או אני מרגישה לא טוב.אבקש לדעת כיצד עליי לאמוד את הדימום כדי לדעת אם יש החמרה הדורשת פנייה למיון. בנוסף, אם מדובר בהפלה טבעית, כמה ימי דימום נחשבים לתקופה נורמלית ותקינה? המחזור הרגיל שלי נמשך 5 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך התייעצות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/11/2015מדובר בהליך לקראת הפלה ״טבעית״,הדמם עלול להמשך עוד מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)