לא מבינה מה קורה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לא מבינה מה קורה
    אתי
    05/11/2015

כבר 11 ימים שאני לוקחת גונאל f
    פעמיים בשבוע אני עושה בדיקות דם ואולטרסאונד רמת הפרוגסטרון עולה ולא יורדת..לא לוקחת שום דבר חוץ מהגונאל...למה זה קורה? על מה זה יכול להעיד? זה לא קרה לי בעבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מבינה מה קורה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מבינה מה קורה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/11/2015

ביוץ מוקדם,תיזמון טיפול לא מצלח,ציסטה שחלתית,תגובה ירודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אתי
    07/11/2015

אני אכן סובלת משחלות פוליציסטיות אך נבדק ונשלל הסיכוי שהתפוצצה ציסטה...שכחתי לציין ששאר ההורמונים עולים ומתקדמים כמו שצריך..רק הפרוגסטרון החליט לשחק איך שבא לו... אני מדממת כבר 17 ימים(הדימום בימים אלה לא סדיר לא מבחינת צבע ולא מבחינת כמות וגם מפסיק לעיתים וחוזר) אני כבר 12 ימים עם גונאל f

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/11/2015

לא תקין,עלייך להפנות את הבעיה לרופא המטפל,שצריך לבצע את הבדיקות המתאימות כדי לפתור את בעייתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו