מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופסור אשכנזי היקרשירה08/11/2015
שלום. אני בת 25 גילו לבעלי מורפולוגיה נמוכה וכמות סבירה (0-1%( ולפי זה הפנו אותו לאולטרסאונד של האשכים שם גילו ורקוצלה מימין קל ושמאלי בנוני. התחלנו טיפולי פוריות והגענו לivf לפני כחודשיים . הייתה שאיבה בה שאבו 21 ביציות ,13 הופרו, 2 הוחזרו ללא הצלחה! אצלי בבדיקות היה הכל תקין מלבד צילום רחם שלא ביצעתי. כרגע אני לפני החזרת מוקפאים מתחילה סבב בעוד כשבוע וחצי.. האם כדאי לבצע צילום רחם כדאי לשלול בעיות ולהיות רגועה?? הציעו לבעלי לעבור אמבוליזציה , האם כדאי לעשות זאת על מנת לשפר את הנתונים או ללכת על ניתוח?? מה ניתן לקחת על מנת לשפר סיכויי להרות בהקדם? למה קלקסן ניתן בטיפולי פוריות והאם הוא עוזר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי לציין
שירה08/11/2015נשארו עשרה מוקפאים 4 מהם טובים מאוד האם כדאי לגדל חלקם לבלסטוציסט ולהחזיר בלסטוציסט או כדאי לעשות החזרה כפולה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירה08/11/2015שחכתי לשאול ... לפני ההפריה ביצעתי בדיקות גנטיות לשלול בעיה גנטית ויצא הכל תקין מבחינת המוצא שלי ושל בעלי... האם בכל זאת כדאי שבעלי יעשה גם הוא בדיקות גנטיות? למי מאשרים pgd????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
שירה08/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה לפרופסור אשכנזי היקר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2015באשר לשאלתך לגבי ביצוע צילום רחם ,הרי שאני בהחלט ממליץ וזאת למרות שהסיכוי שימצא פגם נמוך ביותר.
באשר לאופציה הניתוחית אצל בעלך -אני מעדיף את השיטה הניתוחית במצבים אלו,פחות מאמין באופציה של אמבוליזציה.
הטיפול בקליקסן הינו ייעודי לנשים שיש להם בעיה של קרישיות יתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה לפרופסור אשכנזי היקר - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/11/2015באשר לשאלתך לגבי ביצוע צילום רחם ,הרי שאני בהחלט ממליץ וזאת למרות שהסיכוי שימצא פגם נמוך ביותר.
באשר לאופציה הניתוחית אצל בעלך -אני מעדיף את השיטה הניתוחית במצבים אלו,פחות מאמין באופציה של אמבוליזציה.
הטיפול בקליקסן הינו ייעודי לנשים שיש להם בעיה של קרישיות יתר.
אין צורך בביצוע בדיקות גנטיות לבעלך אם אצלך הכול תקין.
גידול לבלסטוציסטים בהחלט יכול לאפשר בחירת עוברים טובים יותר להחזרה,וכמובן לצמצם את מספר העוברים המוחזרים על מנת למנוע היריון מרובה עוברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שירה09/11/2015תודה רבה לך על התשובה המפורטת!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור אשכנזי היקר
שירה12/11/2015ביצעתי צילום רחם הכל תקין... למה אז לא נקלטתי בהפרייה ראשונה בה הוחזרו שני עוברים??? האם יש סיכוי בעוברים המוקפאים?? החודש אני אמורה לכשות החזרה של עוברים מוקפאים... עם לא ילך מה כדאי לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופסור אשכנזי היקר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2015בהחלט קיים סיכוי גם לעוברים שהוקפאו,הטיפול קלמואינו מצריך זריקות ,הרדמה ,או שאיבת ביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)