שאלה לפרופסור אשכנזי היקר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופסור אשכנזי היקר
    שירה
    08/11/2015

שלום. אני בת 25 גילו לבעלי מורפולוגיה נמוכה וכמות סבירה (0-1%( ולפי זה הפנו אותו לאולטרסאונד של האשכים שם גילו ורקוצלה מימין קל ושמאלי בנוני. התחלנו טיפולי פוריות והגענו לivf לפני כחודשיים . הייתה שאיבה בה שאבו 21 ביציות ,13 הופרו, 2 הוחזרו ללא הצלחה! אצלי בבדיקות היה הכל תקין מלבד צילום רחם שלא ביצעתי. כרגע אני לפני החזרת מוקפאים מתחילה סבב בעוד כשבוע וחצי.. האם כדאי לבצע צילום רחם כדאי לשלול בעיות ולהיות רגועה?? הציעו לבעלי לעבור אמבוליזציה , האם כדאי לעשות זאת על מנת לשפר את הנתונים או ללכת על ניתוח?? מה ניתן לקחת על מנת לשפר סיכויי להרות בהקדם? למה קלקסן ניתן בטיפולי פוריות והאם הוא עוזר? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחכתי לציין

שירה
    08/11/2015

נשארו עשרה מוקפאים 4 מהם טובים מאוד האם כדאי לגדל חלקם לבלסטוציסט ולהחזיר בלסטוציסט או כדאי לעשות החזרה כפולה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירה
    08/11/2015

שחכתי לשאול ... לפני ההפריה ביצעתי בדיקות גנטיות לשלול בעיה גנטית ויצא הכל תקין מבחינת המוצא שלי ושל בעלי... האם בכל זאת כדאי שבעלי יעשה גם הוא בדיקות גנטיות? למי מאשרים pgd????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

שירה
    08/11/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לפרופסור אשכנזי היקר - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/11/2015

באשר לשאלתך לגבי ביצוע צילום רחם ,הרי שאני בהחלט ממליץ וזאת למרות שהסיכוי שימצא פגם נמוך ביותר.
    באשר לאופציה הניתוחית אצל בעלך -אני מעדיף את השיטה הניתוחית במצבים אלו,פחות מאמין באופציה של אמבוליזציה.
    הטיפול בקליקסן הינו ייעודי לנשים שיש להם בעיה של קרישיות יתר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לפרופסור אשכנזי היקר - תגובה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/11/2015

באשר לשאלתך לגבי ביצוע צילום רחם ,הרי שאני בהחלט ממליץ וזאת למרות שהסיכוי שימצא פגם נמוך ביותר.
    באשר לאופציה הניתוחית אצל בעלך -אני מעדיף את השיטה הניתוחית במצבים אלו,פחות מאמין באופציה של אמבוליזציה.
    הטיפול בקליקסן הינו ייעודי לנשים שיש להם בעיה של קרישיות יתר.
    אין צורך בביצוע בדיקות גנטיות לבעלך אם אצלך הכול תקין.
    גידול לבלסטוציסטים בהחלט יכול לאפשר בחירת עוברים טובים יותר להחזרה,וכמובן לצמצם את מספר העוברים המוחזרים על מנת למנוע היריון מרובה עוברים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שירה
    09/11/2015

תודה רבה לך על התשובה המפורטת!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופסור אשכנזי היקר

שירה
    12/11/2015

ביצעתי צילום רחם הכל תקין... למה אז לא נקלטתי בהפרייה ראשונה בה הוחזרו שני עוברים??? האם יש סיכוי בעוברים המוקפאים?? החודש אני אמורה לכשות החזרה של עוברים מוקפאים... עם לא ילך מה כדאי לעשות??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופסור אשכנזי היקר - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/11/2015

בהחלט קיים סיכוי גם לעוברים שהוקפאו,הטיפול קלמואינו מצריך זריקות ,הרדמה ,או שאיבת ביציות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו