צילום רחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    אגם
    12/11/2015

היי...אני בת 39 עם עבר של ילדה שנולדה 596 גרם iugr בשבוע 30 ברוך השם הכל בסדר כעט מתכננת שוב הריון נשלחתי לעשות צילום רחם בניסיון לעשות לי המכשיר נפלט החוצה אני פחדנית בצורה קיצונית(חוויצי בתקף חרדה לפני 3 שנים) אני מרגישה שאני מתעלפת בזמן הבדיקה הרופאה בנוסף לא הייתה סבלנית ...לרגע כבר ויצרתי על עוד ילד בגלל הפחד שלי אין לי מושג איך עברתי בעבר טיפולי הזרעה....האים יש פיתרון לכל מה שכרוך בכאבים? אני בת 39 אין לי הרבה זמן להתברב. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם כלל לא מפחיד!!!

רונית
    13/11/2015

היי אין לך ממה לחשןש עברתי היום אצל דר טוגנדרייך באופן פרטי הוא מקסים סובלני והכי חשוב שלא הרגשתי כלום ולא הבנתי למה חששתי ככה !!!! מקווה שתעברי בשלום ושיהיה לך בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום רחם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/11/2015

עלייך לקבל סיוע ותמיכה מגורם מקצועי לפני התחלת הליך הבירור והטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו