מה ההבדל בין גונאל למונופור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה ההבדל בין גונאל למונופור
    שירן
    13/11/2015

אני ככ מבולבלת אני עושה טיפול ivf דרך בית חולים כך שכל פעם יש רופא אחר שמטפל ואת ההוראות מקבלים דרך האחות ואני קצת הלכתי לאיבוד בלי מענה... אני בת 39 עם שני ילדי ivf הקטן בן 5 בשנתיים האחרונות עשיתי שני טיפול אחד עם 5 הפריות שגודלו עד שנותר עובר אחד שלא נקלט ובטיפול השני היה זקיק אחד ולא היה טעם לשאיבה, הרפא אמר שאולי התרופה פחות התאימה לי ושנשנה ונחזור לטיפולים שכן הצליחו ואבל שוב קיבלתי מונופור 300 מג ? האם מונופור זה במקום גונאל?? והאם מינון 300 זה נמוך צריכה להזריק 4 ימים ואז לבוא לבדיקה זה לא יהיה מאוחר מידי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה ההבדל בין גונאל למונופור - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/11/2015

מנופורמהיא התרופה של גונדוטרופין המופקת מנשים בגיל המעבר בטיהור גבוה. היא מכילה FSH ו- LH ביחס 1:1.בעוד שגונל הינה תרופה המכילה רק FSH המיוצר בהנדסה גנטית,השיקולים לבחירת התרופה והמינון הינם באחריות הרופא המטפל המכיר את הנתונים ההורמונאלים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו