מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי שאיבהליה17/11/2015
לאחר שאיבה נשאבו 8 ביציות הופרו 6,
ביום ההחזרה הגעתי עם בטן כמו חודש שמיני ומאוד קשה הוחלט לא לבצע החזרה
נאצר לי כי הוקפאו 4 עוברים,
כרגע אני ממתינה לסבב החזרה של מוקפאים,
הפסקתי תמיכה ואני מחכה לווסת,
החזרה עך מחזור טבעי לא באה בחשבון מכיוון שאני תמיד מדממת סביב הביוץ
שאלתי היא האם אחרי הווסת הזאת כדאי לבצע החזרה? או להמתין לווסת הבאה?
שאלה נוספת הרירית תמיד סדירה אך לא עוברת את ה7 ממ לפני השאיבה,
עד היום בסבב מוקפאים נקלטתי פעם אחת לצערי הריון נפל, עם הכנה לרירית של אוורל קרינון ,
האם יש דרך אחרת להכין את הרירית שתביא לתוצאות טובות יותר?
( הרירית כך באופן טבעי לא בגלל פעולות תוך רחמיות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2015המלצתי היא להחזיר את העוברים כבר במחזור הקרוב באמצעות טיפול הורמונלי תחליפי -כדורי אסטרופם בשלב ראשון ולאחר מכן עם אסטרופם ונרות אנדומטרין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור שאלה נוספת
ליה19/11/2015האם יש הבדל בין כדורי אסטרופם ( אגב עכשיו שאני נזכרת נקלטתי איתם בהריון הראשון עם 2 מדבקות אוורל וקרינון, מדום מה הרופא לא נתן אותם יותר,
ונרות אנדרו מטרין מאוורל וקרינון?
אשמח להסבר כי גם אני בתחושה חושבת שצריך לשנות קצת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה פרופסור שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2015עניין של העדפה של כל רופא,מתן במדבקות וספיגה דרך העור מונעת חשיפה לרמות אסטרוגן גבוהות בדם כפי שהדבר קורה בשימוש פומי וספיגה למערכת הדם המתנקזת לכבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)