הזרעה ואיקוקלומין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה ואיקוקלומין
    אני
    17/11/2015

שלום, אתמול אני ובעלי עשינו הזרעה לא ראשונה אבל לראשונה עם איקוקלומין לפי דברי הרופא הגוף שלי הגיב ממש טוב לתרופה והיה לי המון זקיקים מה שמגדיל את הסיכוי להיריון מרובה עוברים ולכן הוא גם אמר שלא אקח אוביטרל. עשינו את ההזרעה אתמול כשהיו לי זקיקים בגודל 24 ומטה ולכאורה עוד לא התפוצצו אבל הרופא אמר שאבייץ ביממה הקרובה ככל הנראה ולכן אין טעם לעשות הזרעה כפולה כי הזרע שורד. רציתי לשאול באמת מה הסיכויים להיכנס להיריון מהטיפול אם הביוץ מתרחש יום אחרי ההזרעה במידה והכל תקין בשאר הבחינות ? ואם אני ובעלי מקיימים היום יחסים בערב זה טוב ומגביר את הסיכוי למרות שהזרע בלי השבחה או שלהפך עדיף להימנע?
    תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה ואיקוקלומין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשה לפני ביוץ

אני
    17/11/2015

שאלה נוספת אם אפשר, אתמול בערב כמה שעות טובות אחרי ההזרעה יצאה לי הפרשה מאוד צמיגית ושקופה נמתחת.. רציתי לדעת אם זה אומר שהביוץ כבר מתרחש או עתיד להתרחש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

אני
    18/11/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרעה ואיקוקלומין - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/11/2015

סיכוייך להרות הינם בגבולות 12-15%,בהחלט יש ערך להזרעה נוספת או קיום יחסים,ללא מתן האוביטרל אין כלל ביטחון שהביוץ התרחש כמצופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו