איכות עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איכות עוברים
    שגית
    20/11/2015

רופאים יקרים,

אשמח לשמוע מה דעתכם.
    בת 25 בטיפולי פוריות עקב בעיית מורפולוגיה 0 שחוזרת בכל הבדיקות גם באסותא.
    בתחילת הטיפולים כאשר ביצעתי בדיקות, ראו ציסטה קטנה של כ- ס"מ שנראית אנדומטריומה.
    כיוון שהציסטה קטנה לא ייחסו לה כל חשיבות. מלבד זה כל הבדיקות שלי תקינות: הורמונים, רזרבה שחלתית, ביוץ טבעי מחזור סדיר.
    לאחר ivf ראשון שנכשל, קיבלתי פרוטוקול חדש שבו נוספו לי ציסטות אנדומטריומה ( 20 22 ממ).
    הטיפול התחיל לא טוב משום שהזקיקים היו מרובים אך לא גדלו היטב. למרות הזקיקים הקטנים להפתעתי היו לי 12 ביציות בשאיבה ו12 הפריות.
    אך שוב העוברים לא מצטיינים: רק אחד מצטיין, השני אחריו עם מעט שברים( שניהם הוחזרו ביום שלוש)
    כל היתר דרגה b מנסים לגדל.
    אני שואלת מה לדעתכם משפיע לנו על איכות העוברים?
    אני רוצה להבין איך זה עובד הרי הרירית שלי טובה מאוד ודי ברור שהבעיה העיקרית היא באיכות העוברים.
    מנסינכם, מה לדעתכם משפיע אצלנו על איכות העוברים? הזרע? הביצית?
    מה עושים כדי שלא כל מחזור נהיה באותו מצב כי ברור שככה יהיה קושי להשיג היריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איכות עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איכות עוברים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/11/2015

יתכן שהינך בעלת שדחלות פוליציסטיות ולכן השראת הטיפול מהווה בעיה מסויימת,שניתן להתגבר עליה באמצעות פרוטוקול הולם יותר ,ובאותה מידה ישנן שיטות משופרות לבחירת תאי זרע לצורך ביצוע ההפריה, הכנסת העוברים לאינקובטור מתאים המאפשר ביצוע שורת צילומים המדגימים את התפתחות העובר, עשויה לעזור בבחירת העוברים הראויים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו