צפיפות טיפולים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צפיפות טיפולים
    מיכאלה
    23/11/2015

בעוד חודש אהיה בת 40. ללא ילדים. התחלתי טיפולי ivf השנה. עברתי 4 טיפולים. קיבלתי 300/375מונופור עם ממוצע שאיבות של 10 ביציות שקיבלו לרוב דרוג ab/b. הטיפולים טרם צלחו ולא אושר לי טיפול נוסף השנה בגלל מגבלת 4 הטיפולים. שאלותיי: 1. האם יש דרך לקבל אישור בקופת חולים ליותר מ 4 טיפולים 2. האם יש דרך לאשר כי המרווח בין טיפול לטיפול יהיה פחות מ 45 יום? 3. עד כמה שהידע המקצועי מאפשר לענות על כך - האם בגילי כל חודש קריטי ועליי לממן טפול פרטי ולא להמתין כחודשיים עד שנה הבאה בה אהיה זכאית לעוד 4 טיפולים (אני לא מבוססת כלכלית אבל אם זה מה שיכריע אוכל להוציא עד כ 100 שח על טיפולים. תודה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צפיפות טיפולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צפיפות טיפולים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/11/2015

במקומך הייתי ממתין לפרק הזמן הרצוי עד לטיפול הבא,אין כל סיבה שתממני את הטיפול בשלב זה,המירווח של 45 יום בין טיפול לטיפול אינו הכרח רפואי,אולם הוראת שעה כללית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו