סבב חדש של IVF. התייעצות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סבב חדש של IVF. התייעצות
    vika
    24/11/2015

שלום,,
    התחלתי לצערי סבב חדש. פרוטוקול חדש אחרי שלא היתה הצלחה בפעם הקודמת.

התחלתי עם תרסיס סינרל 3 פעמים ביום כ 6 ימים לפני המחזור. אחרי 12 יום ירדתי לפעמיים ביום. ובמקביל התחלתי להזריק גונל F 250 יחידות ביום. אחרי 3 ימים של הזרקות היום עשיתי מעקב זקיקים ובדיקת דם.
    הרופא רשם כ 4 זקיקים בדף מעקב ואמר שיש עוד זקיקים קטנים אבל לא ציין אותם.
    עכשיו צלצלו ואמרו לי לעלות את המינון ל 350 יחידות ביום ולבוא ביום חמישי למעקב.

השאלות שלי הן:
    1. האם זה לא הרבה יחידות 350 נשמע המון ואני פוחדת על ההשפעה לגוף, במיוחד אחרי שגילו אצלי גושים בשדיים (למרות שנאמר לי ע"י כירורג שד שאני יכולה להמשיך בטיפולים ולא לדאוג מהגושים).
    2. לדעתי גונל F לא מביא תוצאה טובה של זקיקים. ההורמונים האחרים שהשתמשנו בהם בפרוטוקול קודם הניבו 14 זקיקים שמתוכם הופרו 8 עוברים יפים.
    אז מדוע החליפו לי לגונל אפ? מה יכול להיות השיקול במצבים אלו?
    3. אלו תוצאות בדיקות הדם מהיום:
    ESTRADIOL 414PMO
    PROGESTERONE <2
    מה התוצאות אומרות? ומדוע העלי לי על סמך בדיקות דם אלה את המינון? כי אחרי אולטרסאונד הרופא אמר לעלות ל 300 יחידות ואז אמר להשאיר 250. אחרי תוצאות בדיקת דם שוב שינו את דעתם..... לא מבינה למה

האם כדאי לי לבקש לשנות את התרופה? אולי היא לא מספיק עובד במקום לעלות את המינון?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבב חדש של IVF. התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה למענה בבקשה. תודה

vika
    24/11/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החליפו לי את התרופה למונופור

vika
    26/11/2015

עכשיו פתאום אני קולטת שלדעתי המונופור זה שגרם לי לאורטיקריה.
    כי הפריחה התחילה במקביל לשימוש בזריקות אלה

גונאל אפ לא ממש עובד עליי. אחרי 5 ימים של טיפול עדיין יש זקיקים קטנים ואולי 5 זקיקים סביב 6-10 מ"מ

בסבב ראשון של טיפול טופלתי בפוריגיון. ושאבו 14 ביציות. ז"א זה עבד לא רע.
    הרופא אמר שגונאל אפ ופוריגיון מאותה משפחה וככל הניראה בגלל זה נתן לי תרופה אחרת.

אני לא יודעת אם עכשיו להתקשר ולבקש להחליף לפוריגיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבב חדש של IVF. התייעצות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/11/2015

חזקה על הרופא המטפל שלך שמכיר את כל הנתונים ההורמונלים שלך ואת תוצאות התגובה שלך בטיפולי ההפריה הקודמים ,שייתן לך את הטיפול המירבי ,בשלב אות שלו הינן בטווח המקובל,השינוי בטייפול אמור להניב תוצאות טובות יותר,ומאחר וחלק מטיפולי ההפריה הינן ניסיון וטעייה הרי שהסיכוי שווה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה שזה בית חולים ציבורי

vika
    26/11/2015

ואין רופא מטפל. כל פעם יושבים מול מישהו אחר. שמדפדף לרגע אם בכלל וקובע מינונים ודרך טיפול

מקווה שמונופור לא יחמיר את האורטיקריה. אני כבר 8 חודשים סובלת כולל אישפוזים בגלל התקפים שהתחילו בדיוק במקביל להתחילת הטיפולים.

אף העלתי כאן שאלה על כך בתחילת השנה. והמלצתך היתה לשנות לי את הטיפול (ז"א במקום מונופור לתת משהו אחר).

היום רק אחרי שחזרתי מבית חולים ונכנסתי להסטוריית התרופות שלי נזכרתי שזו התרופה שעשתה לי (או לא) את הפריחה מתכלתחילה. ואם יש ספק אין ספק

לא יודעת מה לעשות. עכשיו הרופאים כבר בחדרי ניתוח ואין עם מי לדבר (שוב, בית חולים ציבורי) עד מחר.

ואני צריכה לקנות את התרופה החדשה ולהזריק. וכולי חששות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה שזה בית חולים ציבורי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/11/2015

צר לי על המצוקה שאת מצויה בה,אולם לדאבוני את חייבת למצוא קשר לרופא מיחידה באמצעות הרופא הכונן במחלקה בבית חולים ולהגיע למנהל היחידה המקבל כוננויות על במיוחד למטרה זו,על מנת למנוע תגובה אלרגית נוספת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. יצרתי קשר. השאירו לי גונאל אפ

vika
    27/11/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. יצרתי קשר. השאירו לי גונאל אפ - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/11/2015

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו