עיתוי נכון לזריקת אוביטרל בהפריה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עיתוי נכון לזריקת אוביטרל בהפריה
    שרית
    08/05/2008

שלום, יש לי שתי שאלות:
    מהו גודל מתאים של זקיק לקבלת זריקת אוביטרל?

הזקיקים שלי בתאריך 5\2 היו בגדלים: 20,17,18,19 13,באותו יום ולמחרת המשכתי לקבל 2 מונופור

וסטרוצייד ורק ב5\4 קיבלתי זריקת אוביטרל. ב5\5 התבצעה השאיבה,נשאבו מגופי 17 ביציות בשיטת מיקרומניפולציה, הזרע של בעלי תקין! נוצרו 2 עוברים בלבד!

האם ישנו מצב שהביציות שלי היו בשלות מידי ואיכותם נפגעה כתוצאה מכך? (גילי הוא 34)

אודה לך מאוד אם תוכל לענות לי על שאלות אלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרית שלום

פרופ' שחר קול
    08/05/2008

באופן מאוד כללי נותנים אוביטרל כאשר 3 זקיקים או יותר מגיעים לקוטר של 17 ממ או יותר.
    פעמים רבות מתערבים שיקולים נוספים המביאים חסטייה מהכלל הנ"ל.
    יש מקום לדון עם הרופא המטפל, על סמך התיעוד המעבדתי, לגבי שיעור ההפריה הנמוך יחסית.
    יש לבדוק האם מיקרומניפולציה חיונית בנוכחות זרע תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשל לתשובתך

חסוי
    08/05/2008

יודעת אני כי ההפרשה מהקרינון אך שאלתי היא מדוע ההפרשה היתה בצבע חום ולא לבן כצבע הקרינון.? האם יש קשר לדימום?
    בתודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינון

פרופ' שחר קול
    09/05/2008

לעיתים ההפרשה מהקרינון מקבלת גוון חום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו