הסרת חצוצרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הסרת חצוצרה
    מור
    25/11/2015

לרופאים שלום, נראה שהחודש אני אעבור ניתוח להסרת חצוצרה שמאלית לאחר שהתגלה לפני כשנה בצילום רחם סקטוספילנקס , 2 IVF שלא הצלחו.
    חשוב לי לציין שאני בת 23, בריאה לחלוטין, חוץ מ-FmF.
    אני מנסה להרות כשנתיים ללא הצלחה.
    מלבד הבעייה שלי , לבעלי יש בעיה באיכות הזרע שכן לרוב באייוי אפ ההפרייה נעשתה בשיטת איקסי.
    יש לי שתי שאלות:
    1. האם כריתת החצוצרה השמאלית שלי תשפר את סיכויינו להרות?
    2. עד כמה הניתוח הזה הכרחי לשם השגת ההריון? כלומר, עד כמה חשוב לעבור אותו, ללא קשר למצב של הזרע של בעלי, האם הוא הכרחי לי לשם תפקוד תקין יותר של ״המערכת״?
    (אגב את הניתוח אעבור ככל הנראה אצל דר שגיב רון- רופא בכיר ומנהל היחידה הגינקולוגית במחי' נשים ויולדות במרכז רפואי וולפסון, האם הוא מוכר?, האם חשוב שמי שעושה את הניתוח יהיה בדרגה בכירה יותר (פרופ׳) , אגב הניתוח אעבור באסותא יחד עם השתתפות עצמית )

אנא התייחסו לשתי השאלות, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת חצוצרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם לי היה נוזל בחצוצרה - עד שיענו ל

פיל
    26/11/2015

הניתוח מאוד הכרחי, הנוזל מונע השרשה גם דרך הפריה חוץ גופיץוהיום יודעים שהוא מוריד את הסיכויים להיקלט ביותר 50 אחוז.. ומכפיל את הסיכויים להפלה. אני וחברותיי ביצענו את הניתוח והבשןרות טובות:-)בה. היום הפרופסורים הגדולים ממליצים לבצע את הניתוח עוד לפני כל פעולה אחרת... ויש כאלה שמנסים הפריה /2. הניתוח לא נעים אך הצלקות קטנטנות וההחלמה מהירה עד שבועיים. אל תפחדי ושיהיה בהצלחה אהובה אמן ואמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי היה נוזל בחצוצרה - עד שיענו ל - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/11/2015

הניתוח יגדיל את סיכוייך ב-50% להרות כתוצאה מטיפול ההפריה ,וזאת ללא קשר לבעיית הזרע של בעלך, בהחלט מומלץ לאור העובדה שחווית כבר 2 כישלונות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, שאלה נוספת וחשובה

מור
    26/11/2015

תודה לך ״פיל״ שענית לי, התגובה שלך נתנה לי תקווה גדולה, אני ממש שמחה לשמוע הצלחות לאחר ניתוח שכזה, תודה רבה לך, אגב היכן עשית את הניתוח ומי היה הרופא שניתח אותך?

תודה לך גם פרופ׳ על המענה, זה ממש מפחית את הלחץ הנפשי שאני בו, אני מקווה לעבור את הניתוח בשלום. טרם נקבע לי תאריך , אני עוד צריכה לעשות בדיקות לפניי. הומלץ לי על רופא בכיר (מנהל מחלקה בוולפסון- דר שגיב רון) עם זאת, אני לא כלכך בקיאה בתחום, לכן חשוב לי גם לשאול אותך, האם אתה ממליץ על רופא שמתמחה בניתוחים מסוג זה , שאפשר ממש לסמוך עליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהצפון עשיתי אצל יובל קאופמן באבוסת

פיל
    26/11/2015

במרכז יש את טננבוייך משיח( הבן של) .. תשאלי בפורום פוריות ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, שאלה נוספת וחשובה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/11/2015

להלן מספר רופאים המומחים בתחום-ד״ר רועי משיח,ד״ר סוריאנו,פרופ׳ מוטי גולדנברג,ד״ר גולדשידט חן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הם באמת תותחים- בניתוח כזה אל תתפשר

פיל
    26/11/2015

ושיהיה לך בהצלחה בה זה יקרה בקרוב אהובה:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

מור
    28/11/2015

תודה לך דר, האם דר רון שגיב גם מוכר בתחום? הרופא המטפל שלי הפנה אותי אליו..או שעדיף ללכת לאחד הרופאים שהמלצת לי עליהם?.. נורא חשובה לי המקצועיות של הרופא, ולא אכפת לי לשלם גם אם זה פרטי

פיל, תודה רבה לך נשמה, אני מקווה לעבור את זה בשלום אמן אמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/11/2015

לדאבוני איני מכיר אותו ,עלייך לברר בקשר לכישוריו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבעתי תור לחן גולדשמיט

מור
    29/11/2015

פרופ׳ אשכנזי תודה רבה לך!
    קבעתי תור ליום רביעי הקרוב אצל דר חן גולדשמיט וכבר משיחתי עימו התרשמתי מאוד. נראנ שהוא בקיא בתחום, וזה הכי חשוב בעיניי!
    תודה על המענה המהיר והמקצועי שלך, בזכות המלצתך הגעתי לידיים טובות:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבעתי תור לחן גולדשמיט - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/11/2015

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו