מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ירידה ב e2 ועליה בפרוגסטרוןדנה26/11/2015
שלום רב,
אני עם גונאל אף מהיום ה- 3 למחזור, וצטרודיד מהיום ה- 8 למחזור.
עשיתי א.ס ובדיקת דם גם ביום ה- 8 למחזור וגם ביום ה- 11 למחזור
ביום ה- 8 למחזור נעשה לי א.ס והיו זקיקים קטנים , רירית היתה תקינה 10
יום ה- 11 למחזור נעשה לי א.ס והזקיקים גדלו (יש לי 2-3 בגודל 16-17, השאר קטנים. ) הרירית היתה תקינה
אבל, ה e2 ירד לי במקום לעלות ב- 600 יחידות.
והפרוגסטרון כבר עלה לי ל 8.
וה lh קטן מ 0.3 (כנראה בגלל הצטרודיד)
רציתי לדעת, מה המשמעות של ירידה ב e2, למרות שנראו זקיקים?
אם אני אחרי ביוץ איך נראו זקיקים?
ולמה עלה הפרוגסטרון?
האם זה אומר שסיכוי גדול שהזקיקים ריקים?
בינתיים נאמר לי להמשיך עם צטרודיד ומונפור 300 במשך יומיים ולהגיע לבדיקה נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ירידה ב e2 ועליה בפרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2015קיימת עליה מוקדמת של הפרוגסטרון אשר פוגעת באיכות ההליך,בתנאים כאלו כדאי להפסיק את הטיפול בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה יכול להיות הסיבה לירדה של e2
דנה26/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ומה יכול להיות הסיבה לירדה של e2 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2015התגובה הבלתי תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
דנה26/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
דנה26/11/2015האם ייתכן לאור התגובה שלי בפרוטקול זה.
שאולי מתאים לי יותר פרוטקול ארוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה קטנה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2015תלוי ברזרבה השחלתית שלך ובגילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב הנתןנים
דנה26/11/2015אני 37.5
עשיתי פרופיך הורמנלי לפני כשנה.
מאז נכנסתי להריון עי הזרעה ואוביטרל, אך עברתי גרידה עקב הפסקת דופק.
בנוסף הוציאו לי פוליפ מהרחם.
התוצאות; tsh 1.46, lh 1.9, fsh 7.7, prolactin 219
E2 290, progestron 1.2, dhea sulphate 1.6
oh-progestron17- = 1.9
Testoteron total קטן מ 0.8
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מצב הנתןנים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2015הנתונים שלך תקינים ,יתכן שהפרוטוקול הרפואי שניתן לך פחות הולם את מצבך,יהיה צורך לתת פרוטוקול אחר להשראת הביוץ שיצמצם את הסיכון של עלייה מוקדמת בערכי הפרוגסטרון(לוטאיניזציה מוקדמת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
דנה28/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)