עצה- פרופסור אשכנזי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עצה- פרופסור אשכנזי
    אבגד
    26/11/2015

שלום

אני בת 42 ואמורה להתחיל טיפול IVF חדש עם המחזור בעוד יומיים.
    פרוטוקול קצר, אלנובה בשילוב עם מנופור. יש לי בעיה של רירית דקה - לכן נראה לי שהרופא רשם לי אלנובה במטרה לגייס כמה שיותר זקיקים.
    יש לי גונאל אף בבית שנשאר מטיפולים קודמים, כששאלתי את הרופא אם אפשר להשתמש בגונאל במקום אלנובה הוא אמר שכן. הזרקת גונאל לחמישה ימים ואח"כ מנופור במקום אלנובה (פעם 1 לשבע ימים ואח"כ מנופור).
    1. האם ההבדל בין אלנובה וגונאל משמעותי מבחינת גיוס מספר הזקיקים בשלב הראשוני?
    2. הבנתי שתרופות כמו מנופור שמכילים גם FSH וגם LH מניבים תוצאות יותר טובות מבחינת איכות העוברים מאשר תרופות שמכילות רק FSH - לכן האם גם מהסיבה הזאת עדיף לי להשתמש בגונאל (חמישה ימים ואח"כ מנופור) מאשר אלנובה שמתחילים להזריק רק אחרי שבעה ימים את המנופור? אנא הסבר.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה- פרופסור אשכנזי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה- פרופסור אשכנזי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/11/2015

אין כל בעיה להשתמש בגונל במקום אלנובה ולתת את הטיפול ההולם, בכל מקרה שימוש גם במנופור בהמשך עשוי לשפר במידה מסוימת את התגובה השחלתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו