שאלה לפרופ' בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' בידר
    לירון
    04/12/2015

פרופ' שלום

לפני 6 ימים עברתי הזרעה לאחר טיפול עם פיוריגון באותו יופ של ההזרעה לאור תוצאות הבדיקות הרופא אמר לי לבוא לעשות הזרעה בשעות הקרובות , הרגשתי ממש לפני ביוץ

הוא לא נתן לי אוביטרל לפני ההזרעה (אין לי בעיות ביוץ ) רק אחרי עקב הגופיף הצהוב

האם הסיכוי פוחת עם אוביטרל לפני? (הזקיק המוביל היה 17 מ"מ אבל סביר להניח שגדל תוך 24 שעות עד הביוץ)

אציין שאני בטוחה שאני זוכרת שלא קיבלתי אוביטרל לפני 3 שנים עם אותו פרוטוקול והיה הריון בהזרעה ראשונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפרופ' בידר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    04/12/2015

כשלוקחים זריקות פיריון תמיד צריך לקחת אוביטרל, ויש לעשות מעקב אולטרה סאונד ודם.
    יכול להיות שהיה לך ביוץ לבד במהלך זריקות הפוריגון ולכן עשו ההזרעה , אך זה פחות טוב וכן גם הסיכויים להריון נמוכים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר

לירון
    04/12/2015

פרופ' שלום

כנראה שאתה צודק היה כנראה ביוץ וכן הייתה הזרעה

כלומר הפיוריגון לא השפיע?
    מדוע חובה לתת אוביטרל לפני הזרעה? לפני 3 שנים אותו פרוטוקול גם בייצתי לבד ועשו הזרעה ולא הספקתי להזריק אוביטרל והיה הריון בהזרעה ראשונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    04/12/2015

יתכן הריון רק שהסיכויים נמוכים בהרבה, יותר הריונות במתן אוביטרל, אבל נקווה שתצליחי שוב...:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו