מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי הנצה בעוברים לפני החזרהלוני05/12/2015
שלום,
אני בת 41, מטופלת IVF. עברתי שלוש הפלות רצופות ואני לקראת שאיבה נוספת. כמו כן כל הבדיקות שעברתי סביב נושא ההפלות תקינות, קרישיות, מבנה רחם... הרופא הפרטי המליץ לי הפעם לעשות הנצה. קראתי שהנצה מסייעת בהשתרשות העוברים ברחם, ואני תוהה אם במקרה שלי זה נחוץ, שהרי בשלוש הטיפולים העוברים שהוחזרו לאחר השאיבה נקלטו אך נפלו סביב שבוע שמיני....האם ההנצה מסייעת "למנוע" מצבים של הפלות בטרימסטר ראשון מעבר לתרומתה בהשתרשות העוברים, בקליטתם? לא מצאתי חומר בנט בנושא, אשמח לתשובתכם מנסיונכם. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי הנצה בעוברים לפני החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2015הנצה נעשית לנשים שלא נקלטו כלל ולא בהפלות חוזרות.
בכל אופן כשאין משהוא להציע אז מציעים מה שיש.
אפשר לעשות הנצה כי בגיל הזה יש כאלה שממליצים, בגלל הגיל.
אבל הייתי בכל זאת מנסה קלקסן, זריקות לקרישיות יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
לוני06/12/2015למרות שתוצאות הקרישיות היו תקינות לקחתי, כמו שכתבת, קלקסן במינון 40 מ"ג ולמרות זאת היתה הפלה....ועם כל זאת היית ממליץ שוב לקחת קלקסן? או שפשוט צריך "לחכות" לביצית איכותית שתישא את ההריון הזה? (זה אגב הריון ראשון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2015אם גם הקלקסן לא עזר אז אם תהיה הפלה נוספת יש בעיה.
האם עשית קריוטיפ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
לוני06/12/2015הופניתי לקריוטיפ ואעשה בהמשך, אם כי הבנתי לגבי העניין שגם אם הקריוטיפ לא תקין הרעיון יהיה "ליפול" על ביצית תקינה, או לכל היותר לבדוק את העוברים לפני ההחזרה.....הצד השני הוא תורם זרע שהנושא הזהה נבדק אצלו.
מה גם שהרופא שלי לא התרגש מההפלה השלישית ואמר שבגיל הזה הפלות קורות כחמישים אחוז בגלל איכות הביציות, הוא לא קרה לזה "בעיה", או כמו שכתבת "יש בעיה".....לפי מה שהבנתי הפלות קורות בגיל הזה למרות שהכל תקין, הרחם, הקרישיות, הקריוטיפ, אני טועה? אני מפספסת משהו? אשמח לשמוע את דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2015אם גם הקלקסן לא עזר אז אם תהיה הפלה נוספת יש בעיה.
האם עשית קריוטיפ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)