Ivf

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• Ivf
    לירון
    07/12/2015

שלום פרופ' אשכנזי
    כמה ימים לאחר השאיבה נהוג להחזיר את העוברים. האם זה נכון שמחזירים אחרי יומים וגם אחרי 5 או 6 ימים, מה עדיף? עוד שאלה: האם יש טיפול העוזר להשתרשות העובר ברחם, הנצה למשל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Ivf

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Ivf - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/12/2015

קיימת אפשרות להחזיר עוברים בכל שלב של התפתחות עד להתהוות עובר בלסטוציסט ביום 5-6 לאחר השאיבה-השיקול מתי להחזיר מותנה במשתנים רבים שאותם הרופא לוקח בחשבון-ללא ספק סיכויו של עובר בשלב בלסטוציסט(יום5)להשתרש הינם הטובים ביותר.באשר סיוע להשתרשות-נתן לבצע פיפל,הנצה,שתי החזרות,גידול לבלסטוציטים,שימוש באניוסקופ חשיפור בחירת העוברים,בחירת עוברים על סמך בדיקה טרום השרשתית ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Ivf

לירון
    08/12/2015

אז מדוע הרופא שלי מבקש להחזיר לי אחרי יומיים? האם אני צריכה לבקש ממנו שיחזיר רק אחרי 5 ימים???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו